Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beengednének engem Cameron Herrin cellájába ha elmennék hozzá? ❤️ -/L
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 16:47
1/6 anonim válasza:
Jézus Istenem… Szerintem ezt a kérdést gondold át a fejedben és meg fogod tudni a választ.
2/6 anonim válasza:
Értem, hogy bejön, de szerintem nem érdemes 24 évet várni egy gyilkosra.
Ha be is engednének mi lenne? Lehet, hogy nem jössz be neki
3/6 A kérdező kommentje:
:(
2021. szept. 16. 16:51
5/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? 12? És miért nincsen agyad?
Börtöncellába csak az elítélt, és a büntetésvégrehajtó szervek léphetnek be.
Ha valakit meg is látogatsz egy börtönben, csak a beszélőig mehetsz. A cellák egy elzárt és szigorúan őrzött részlegben vannak.
6/6 anonim válasza:
Hát nemtom, ha én nő lennék, esetleg valami sorozatgyilkosra vagy bandavezérre rágerjednék, mert azok kemény csávók, és biztos a kardfogu tigrist is le tudnák rendezni a szavannán. Nőként az ilyesmi bugyinedvesítő hatással lehet. Na de egy ilyen mamakedvence kis pcsfej, aki azzal tűnik ki, hogy az apucitól kapott kocsival összevissza száguldozik? Ez egy senki konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!