Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek beengednének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beengednének engem Cameron Herrin cellájába ha elmennék hozzá? ❤️ -/L

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jézus Istenem… Szerintem ezt a kérdést gondold át a fejedben és meg fogod tudni a választ.
2021. szept. 16. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy bejön, de szerintem nem érdemes 24 évet várni egy gyilkosra.

Ha be is engednének mi lenne? Lehet, hogy nem jössz be neki

2021. szept. 16. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
:(
2021. szept. 16. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. szept. 16. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? 12? És miért nincsen agyad?

Börtöncellába csak az elítélt, és a büntetésvégrehajtó szervek léphetnek be.

Ha valakit meg is látogatsz egy börtönben, csak a beszélőig mehetsz. A cellák egy elzárt és szigorúan őrzött részlegben vannak.

2021. szept. 16. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom, ha én nő lennék, esetleg valami sorozatgyilkosra vagy bandavezérre rágerjednék, mert azok kemény csávók, és biztos a kardfogu tigrist is le tudnák rendezni a szavannán. Nőként az ilyesmi bugyinedvesítő hatással lehet. Na de egy ilyen mamakedvence kis pcsfej, aki azzal tűnik ki, hogy az apucitól kapott kocsival összevissza száguldozik? Ez egy senki konkrétan.
2021. szept. 17. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!