Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy igazán kiéhezett, frusztrá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazán kiéhezett, frusztrált nővel voltatok vagy lennétek szívesen?

Figyelt kérdés

Aki többek között például csodálatos pszichès ráhatásokkal segíti az aktushoz tartozó folyamatokat.

Feneket, nemi szervet hátulról telibe falja a férfi, amit amire a nő így reagál: Ohhhh! Ohhhh!

A melleket csöcsörészi, masszírozza a férfi, amire a nő így reagál: Ahhh, Ahhh, végül szolidan: Fájnak a melleim. A férfi pedig édes kicsi szívem alapon kegyelmezi a kebleket.

Egy jó aktus folyamán pedig "megelègszik" a nő. Kellemes fájdalom fokozódik és kéri majd aztán feladja önmagát a "vègszóval."

Én azt mondom érdemes lehet várni egy nőért, küzdeni érte, de olyanért, aki a tied vagyok kategóriában tàrulkozik ki és testben lélekben maximálisan a másik felènek adja át önmagát.

Cserfesen nèhol, és táplálva a boldogság érzetet. Azt az örömöt, amit a teste és a hozzáállása által nyújthat a férfinak. Ez egy igazán nagy öröm. Csodálatos dolog.

2022. nov. 9. 20:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sok volt, de annyi gyönyörű nő van. Rosszul esik hogy nem nyitnak felém és nem adnak lehetőséget.
2022. nov. 10. 13:48
 12/19 Kalman.Mikorka ***** válasza:
100%
Ezért nem szívok ketaminos hígítót a WD40-es látnok zsályára.
2022. nov. 10. 21:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, és te szoktál próbálkozni a nőknél, vagy csak a sült galambra vársz?
2022. nov. 10. 23:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Próbálkoznék, ha lenne rá vevő módon alkalmas személy a környezetemben, aki ezt befogadja.
2022. nov. 11. 00:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Próbálkozol is, vagy előbb próbálod távolról megállapítani a csajról, hogy vevő lesz-e rád, és mivel úgy làtod, hogy nem, ezért végül ténylegesen nem próbálkozol?
2022. nov. 11. 00:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik. Ez ennél sokkal komplikálatabb..
2022. nov. 11. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Szóval nem szoktál egyáltalán próbálkozni a lányoknál. Hát ez baj, komám.
2022. nov. 11. 00:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Előfordult hogy megtettem, de sikertelen volt. Volt, hogy megtettem volna, de elejében pszichés behatásokkal a másik fél ezt kizárta. És volt vakvágány is, mert a nő próbálkozott, majd kudarcot vallott, mely körülmènynek mibenléte abban állt, hogy a frusztràció kiélése gondatlan pszichès állapotra alapult. Most már ott tartok , hogy lassan alig bírnám befogadni egy nekem teremtett( ha van olyan) nő közeledését, mert sérültem miattuk. Pedig semmi másra nem vágyom jobban. Szomorú kép de ez van.
2022. nov. 11. 00:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj komám.
2022. nov. 11. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!