Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat benneteket férfi combfixes harisnyában?
Figyelt kérdés
Szeretem magamon és nagyon izgatónak tartom ,masztizáskor sűrűn használom2022. nov. 9. 15:15
12/25 anonim válasza:
Megközelítőleg sem. Nagyon elmenne a kedvem a pasitól, ha így látnám.
13/25 anonim válasza:
Onnantól kezdve biztos ő nem lenne férfi nálam
14/25 anonim válasza:
Ha találtál már nőt erre, aki ismétlést kér, akkor csak azt nem értem, hogy most éppen miért nem vele vagy? Ne itt gyakorizz, hívd fel, ezek szerint örülne neki.
15/25 anonim válasza:
Biszexuális ex-barátnõm vetetett fel velem combfixet, kinyalt, és használt is már rajtam dildót, pedig az idõk 98 százalékában én töltöm be a domináns szerepet.
Jöhetnek a látens homoszexuális kommentek, élveztem és újra csinálnám hetero létemre.
17/25 anonim válasza:
Ez kb olyan értelmes mint a pulóveres póló.
18/25 anonim válasza:
Én is szoktam harisnyában masztizni. Szívesen szeretkeznék így nővel is, aki szintén harisnyában van. Nem vagyok homoszexuális, nem is vágytam rá sosem.
Ez nálam fetisizmus.
19/25 anonim válasza:
Felizgat, en is szoktam. Vegytiszta fetisizmus.
20/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi, ha egy férfi és egy nő egyen combfixben szexel. (Vagy akár hármasban)
Pl. imgcuron van ilyen album.
40, f, mint fetisiszta:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!