Lányok lenne egy kérdésem! Valakinek bejön az ha egy pasi nejlon harisnyát hord hosszú nadrág alatt? Mert ugye régen a mi ruhatárunkban volt a harisnya! És akinek tetszik tudna pár ötletet írni hogy például milyen szín passzol milyen gatyához pólóhoz
Ha fázik vegyen fel férfiaknak való, jégeralsót. Én személy szerint meghalnék a röhögéstől, ha letolnád a gatyád, és ott virítana a nejlon harisnya. Lehet hogy régen ez volt a divat, de pl akkoriban a fürdés nem volt az....
Arra is áttérsz?
Ha fázol akkor jégeralsó!
Ne nevettesd ki magad nejlonnal férfiként, főleg ha hetero vagy.
Nekem még a pamut(vagy hasonló) anyagú harisnyával sem lenne bajom, de a nylon harisnya borzasztóan nézne ki.
Plusz saját tapasztalatból mondom, hogy egyrészt baromira nem kényelmes(bár az én bőröm érzékeny), másrészt nem melegít annyira, hogy értelme legyen aláöltözőnek venni.
Ha a hideg miatt szeretnél nejlonharisnyát hordani, akkor már szerintem is sokkal praktikusabb lenne helyette egy jégeralsó vagy sí aláöltöző, de úgy veszem ki, Te azért szeretnéd viselni, mert erotikusan izgatónak találod.
Viszont jobb, ha tudod, hogy számomra (és valószínűleg a nők túlnyomó része számára) egyáltalán nem "szexi" egy pasin a nejlonharisnya.
Elhiszem, hogy amúgy heteró vagy, meg nyilván mindenki azt hord, amit akar, egyedül azt nem értem a kérdésedben, hogy miért fontos, hogy a színek passzoljanak, ha úgyis hosszúnadrág alá akarod felvenni. :)
Ha olyan kényelmes a jéger akkor ti nők miért nem hordjátok?
8. Egyáltalán nem melegít?
Pedig nadrág alatt sok nő hordja. Vajon miért..
Mellesleg gyártanak férfi nejlonharisnyát is csak szólok az elmaradottaknak, és ha egy férfinek épp az jön be akkor azt veszi fel ahogy én is teszem.
Íme:
Lányoknak a hideg ellen meg ott van a női bőrcsizma a férfi acélbetétes helyett meg az összes trampli bakancs helyett.
Hogy egy kicsit erről is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!