Nem feltétlen a szőrmére irányult.
Lehet nem a megfelelő képet csatoltam be.
Eddig is elég undorítónak tartottam a stílusát, de most hogy látom még a szőrmét is kedveli, végképp gusztustalannak tartom. Remélem műszőrme, bár tartok tőle hogy nem. :(
Számomra visszataszító az ilyen műanyag-stílus.
(Ezzel együtt nem "zavar", igazából nem követem sehol, nem figyelem a munkásságát és kész. Igyekszem kerülni, mindenkinek joga van úgy kinézni ahogy akar - bár itt a szőrme nálam kivételt képez, azt el is ítélem - , nem nekem kell tetszenie. Csak néha sajnos így is látom.)
(5 vagyok)
Utánanéztem, igazi szőrme.... hányinger. Mostantól méginkább kerülni fogom ezt a nőt, és visszavonom amit írtam, hogy "nem zavar". Az hogy rondára sminkeli magát és bohócnak öltözik az nem zavar, de így már igen.
Nem csúnya nő. Sőt: kifejezetten dekoratív és szexi is lehetne ... de ahogy a mindezt tálalja mind a zenéjével, a viselkedésével, a szókincsével, a magamutogató ruhakölteményeivel, az már több, mint gyomorforgató.
Egy újabb díszliba, - aki nem mellesleg sztriptízbárból vakaródott ki, és erre még büszke is. A fél világ pedig ilyen közönséges prostik lába előtt hever. Soha nem fogom megérteni. De ezt nem csak róla, - a jelenleg agyontömjénezett popmajmócák 95%-áról elmondható ez.
Azok a nők, akiknek kedvelem a stílusát, tetszik a megjelenésük, nem a közönségességükkel, hanem a kreatív önkifejezésükkel, de méginkább az ezzel párosuló intelligenciával és alázattal hívják fel magukra a figyelmet a szememben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!