Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szűk a barátnőm hüvelye, pedig második partnere vagyok. Mire figyeljek? Mennyit várjunk a behatolással?
Egy ujjal meg tudom ujjazni finoman, viszont fél a behatolásról.
Hogyan segíthetnék neki, hogy ne fájjon? Mennyit várjunk a behatolással?
Nagy péniszem van viszonylag, én meg már nagyon kívánom őt, hogy ennyire szűk csak még jobban felizgat, mivel 3 éve nem volt barátnőm.
10. Valóban, biztosan igazad van. (Nem igazán.)
De nyugtasson az, hogy megmondhattad az igazadat!
#12!
Ne legyél ennyire büszke arra, hogy két hét alatt sem sikerült megértened, amit írtam. :)
#14!
Neked is béna a pasid?
Te is azt hiszed, hogy leteszed a homokórát, aztán, ha lepereg, akkor mehet az aktus?
15. Hjaj, mert te egy b*szó gép Chad vagy, nem?
Kíváncsi lennék mennyi tapasztalatod van.. gondolom 0 :(
#16!
Igen, pontosan ez jön le a vitát kiváltó 4-es hozzászólásomból. Ja, várj!
Éppen az ellenkezője. :D
Ha van van egy kis időd, akkor jelentsd magadat is, mert te voltál, aki nekem címezve reagált, mert nem értetted a hozzászólásomat és azóta sem érted! Vagy nem vagy képes elfogadni, hogy nem életkor számít, hanem az érettség.
18. Hidd el, hogy nem vagy érett ember, sem okos.
Abban viszont egyre biztosabb vagyok, hogy semmi érdekeltséged a témában, csak szeretsz másokat kioktatni.
Ez egy rossz betegség, nem vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!