Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ebben a rovatban írni a lányoknak? Szoktak válaszolgatni? Én néha kiadom magam itt nőnek, hogy a válaszhaszonsági százalékom menjen feljebb. Szoktam kapni privátot,hát nem tudom én nő lennék tuti nem válaszolnék,lányok szoktatok válaszolni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 14:46
1/10 anonim válasza:
Te vagy az élő példa,hogy nem éri meg. Nem tudni ki van a másik oldalon,igaz,a privátozók sem alapesetek itt.
2/10 anonim válasza:
Miért adod ki magad nőnek?
Pont erről beszélsz és te vagy a leggázabb
3/10 anonim válasza:
Nem, nem válaszolok. Írjanak. Néha felbosszantom magam a szemtelenségen és a primitívségen. Néha nevetek csak...
4/10 anonim válasza:
Nem szoktam. Régebben még igen, de már tudom, hogy tök felesleges. Egész egyszerűen nulla kulturáltság és értelem, anélkül meg nem megy...
5/10 anonim válasza:
Na, máris kaptam egy privit, hogy őt hogy beindítja egy forró történet... :))))))))))))) Hát ez tényleg egy olyan finom, óvatos, tapintatos levél.
4-es voltam
6/10 anonim válasza:
Na mibe, hogy az összes válaszoló pasi?
7/10 anonim válasza:
Rengeteget kapok, 90 százalékát rögtön tiltom. Azok közül biztos még írnak dd azt ugye már nem látom
8/10 anonim válasza:
A hülyék nagy részét, aki mindenre elküldi ugyanazt a sablon szöveget, én is tiltottam, azóta tized annyi üzenet sem jön. A többi közül a régebbi tagoknak néha-néha válaszolok, ha viszont teljesen új nevet látok, ami mostanában gyakran előfordult, nekik soha, mert ők valószínűleg régiek új néven, vagy második-ikszedik profil, az ilyen kamukból meg nem kérek.
9/10 anonim válasza:
Én kulturált leveleket szoktam írni, de nem nagyon jönnek válaszok. Lehet, a farkamra mutató képet nem kéne mindig linkelni?
10/10 manly válasza:
Én időnként írogatok itt , van aki vevő rá.Kulturáltan kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!