Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexelni akartok valakivel, akkor a partner külsejét illetően lejjebb vagy feljebb rakjátok a lécet?
Ferfi vagyok.
Nyilvan lentebb. A barátnőim/menyasszonyom mind nagyon szép lányok voltak, akiken megakad mindenkinek a szeme. Kalandjaim voltak csunyacskabb lanyokkal is (persze valami megfogott bennuk, de oka volt amiert csak dugtunk es nem tobb).
Ettol fuggetlenuk az objektiven / mások szemevel nézve legszebb lány akivel voltam csak egy utazgatós baratsag extrakkal kapcsolat volt.
A lanyok viszont szerintem tipikusan feljebb rakjak a lécet. Alapvetoen megkaphatják a ferfiak nagy reszet alkalmira, akkor pedig mar logikus dolog megszűrni.
Érdekes, én azt vettem észre, hogy inkább a lány belső tulajdonságaival kapcsolatban adok lejjebb. Dugásra jó olyan is, akit kapcsolatra nem szeretnék. Hiszen a testiségnél az a lényeg, hogy meglegyen a vonzalom. Az pedig meg tud lenne olyan lánnyal is, akinek a személyisége számomra nem lenne elfogadható.
Alkalmi dologra sem tudok leadni a külső kritériumokból, hiszen hogy teljesítsek vele, ha még fel sem állna rá rendesen....
Szerintem itt arrol van szo a fiuk eseteben, hogy egy koverebb lany is megfelel, csak legyen vegre valaki akivel lehet dugni. Viszont jarni mar nem akarnanak vele mert az mondjuk ciki lenne szamara masok elott.
Lanyoknal meg pont forditva, hajlandok hosszutavon kompromisszumot kotni egy normalis de nem top pasival, viszont ha csak szex, akkor ki akarjak használni azt hogy ők sokkal konnyebben ossze tudnak szedni egy naluk magasabb kategoriaju csavot. Meg amugy is, a nok nen nagyon szeretnek lentebb adni parvalasztas soran, jobban valogatosak, ellentetben a pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!