Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csak szexelni akartok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak szexelni akartok valakivel, akkor a partner külsejét illetően lejjebb vagy feljebb rakjátok a lécet?

Figyelt kérdés

2020. júl. 26. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanott van, pont azért, amit az előző válaszoló írt :) a mostani kapcsolatom az első (és egyetlen) egyéjszakásomból lett

L

2020. júl. 31. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
Férfi vagyok. Csakis bombázó jöhet szóba, ha már a kedvéért ideglenesen jegelem a házastársi hűséget.
2020. júl. 31. 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, feljebb rakom ilyenkor azt a lécet:

Ha csak lefekszem vele fontos, hogy szinte tökéletesen az ideálom legyen külsőre, hisz, ha a szerelem nem köt össze vele, legalább a testéhez vonzódjak.

2020. júl. 31. 23:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiába fullos a külső,nem indulnék be rá ha sík hülye és nemtud kinyögni egy értelmes mondatot.Nőknél szerintem fontos,hogy legyen annak a pasinak dumája,kisugárzása,önbizalma,megjelenése ez teszi sármossá.Azért meg nem feküdnék össze senkivel mert kivagyok éhezve akkor inkább elintézem magamat.
2020. aug. 28. 02:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy nem vagyok kiéhezett... Akkor minden eshetőségbe kapaszkodik az ember..
2020. aug. 28. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nos, valljuk be, az igazán szép lányok a belső tulajdonságaikat tekintve nem álltak kétszer sorba. Szóval szexpartnernek a valóban szép csajokat szoktam szeretni, míg tartós kapcsolatra nem a legszebbet, hanem aki a legszebbé tette az életemet.
2020. szept. 15. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Alkalminál fentebb van a léc külső tekintetében, egy igazán sármos férfival belemegyek egy éjszakásba. Komolyabb kapcsolatnál a külső kevésbé fontos, ott azért már több minden számít. Ettől függetlenül volt olyan több éves kapcsolatom, ahol a férfi fullos volt én meg hozzá képest kevésbé és olyan is, aki elsőre egyáltalán nem tetszett, még jóképűnek sem volt mondható, mégis megkedveltem.
2020. szept. 15. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:
28%

Ez egy felesleges kérdés, mindenki láthatta már az életben a választ és Jézus... mennyi kamu válasz. Nincs tervbe véve ez általában és az emberek nemtől függetlenül könnyedén lejjebb adják. Lányok feljebb rakják a lécet??? Pont, hogy minden lány életében van egy gáz arc, ált. nem csak külsőleg, de belsőleg is, aki alkalmi dolognál megfektette. A mindnél nyilván túlzás, csak 99%-nál... Nem a semmiből jött, hogy csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél.

De az is igaz viszont, hogy a férfiak is lejjebb adják az igényeiket, pláne ittasan, bár az nem feltétlen igény leadás, hanem nem látják megfelelően a targetet tudatmódosult állapotban. És igen, legtöbbször szégyellnék felvállalni rendesen.

Bár azt nem kéne elfelejteni, hogy nagyon sok kapcsolat indult alkalminak. Nyilván az emberek zöme nem annyira kemény mint hiszi és sokan nem annyira kapósak mint hiszik magukról, mikor belemennek egy ilyen alkalomba. Később jön nem is tudatosan megfogalmazódva, hogy annyira nem is volt "gáz" a másik és azért jó volna együtt lenni valakivel és ki tudja mikor jönne olyan akivel együtt tudok lenni és hasonszőrű gondolatok. A keménységet illetően, meg arra céloztam, hogy nem mindenki tudja a másik embert olyan ridegen kezelni és akaratlanul is kialakul valami, amit nem terveztek. Ez mind a két nemre igaz lehet.

Most értelmetlenül nem kell írogatni, hogy márpedig én igenis a legjobb nő, meg legjobb férfi vagyok és darab szarnak tudok nézni bárkit és úgy használom a másikat ahogy akarom. Nyilván sok ilyen ember van, de az emberek nagyobb hányada mégsem ilyen. Nyilván egyre több fiatal csak a szexet hajtja, általános lett szinte, hogy vidéki diáklányok feljönnek Budapestre és a kis albérletükben nagy túlzással, de egymásnak adják a kilincset a férfiak, de a szégyen folyamat ott van, a rendes kapcsolatra való vágyakozás meg egyre erősebb. Ezzel nincs baj, az ember szociális lény és minél mélyebb szociális kapcsolatokra vágyna, ez egy evolúciós hagyaték.

2020. szept. 16. 06:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lejjebb rakom! Direkt, féllábú, félkezű, félszemű partnert keresek olyankor! A féllábút pl. könnyebb levenni a féllábáról.
2022. máj. 24. 07:00
 20/20 manly ***** válasza:
100%
Ha dugni akkor inkább a kül.ő, de akkor i.leg.en normáli.
2022. nov. 28. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!