Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalt és még neki áll feljebb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt és még neki áll feljebb?

Figyelt kérdés

Két hete péntek este bulizni voltam, többek közt pasimmal és a legjobb barátnőmmel, illetve a barátom legjobb barátja is velünk volt. Én nem ittam mert antibiotikumot szedek. Kb hajnal egykor elkeveredtem tőlük nagyon, vagy 40 perc volt mire újra megtaláltam őket - a pasim a legjobb barátnőm seggét markolva smárolt vele. Kb percekig csak álltam és bámultam, kb lenyelték egymást majd sírva kimentem és hazavezettem, azóta nem beszélek egyikőjükkel sem. Egy hete délelőtt feljött a "pasim", kikelve magából hogy miért vagyok ilyen, leüvöltött. Én meg mondtam neki hogy végeztünk és undorodom tőle, mire belökött az ajtón, becsapta maga mögött és közölte hogy ami részegen történik az nem kéne hogy számítson.

Mi a sz*rt csináljak? Hiába mondom el neki normálisan vagy üvöltve hogy vége köztünk mindig az a vége hogy én vagyok hisztis és napközben is megkeres suliban, a házamhoz jön csak azért hogy elmondja hogy az én hibám minden és ha nem lennék ilyen hisztis még boldogok lehetnénk együtt.

Beszéltem a haverjával, ő azt mondta akarna beszélni vele de őt is csak leüvölti. Ma feljött hozzám megnézni mi van velem mindezek után, persze az idióta exem is ilyenkor állított be (verte az ajtót hogy nyissam ki) és majdnem nekünk esett hogy hogyan csalhatom meg a legjobb barátjával??? Pedig egyrészt szakítottam vele meg amúgy is csak beszélni jött. Mit csináljak? Nagyon elegem van belőle és kb a rendőrségen gondolkozok. 19/L

2019. szept. 18. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
khm: tini párkapcsolatok.
2019. szept. 18. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen zárd ki az életedből.
2019. szept. 18. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
A rendőrség nem fog csinálni semmit, amíg nincs bűncselekmény, pl bántalmazás. Szetintem verd pofán, hátha abból ért...
2019. szept. 18. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez zaklatás. Egyetértek veled, tegyél feljelentést.
2019. szept. 18. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le, küld el a fenébe.

Legyen nálad paprika/könygázspray, és tudd is használni.

Ha legközelebb az ajtódnál őrjöng, nyugodtan hívj rendőrt.

2019. szept. 18. 18:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Küld el a fenébe. Nagy tapló gyerek.
2019. szept. 18. 19:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Elküldtem már nem is egyszer, leírtam. Nem fogja fel.
2019. szept. 18. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nem kell mit magyarázkodnod, az exed egy önző, öntelt, agresszív barom. Ha visszafogadod újból megcsal, s 5 év múlva még meg is ver, mert pl. nem ízlett neki a vacsora, vagy mert felbosszantották a munkahelyén.

Akármikor közelít közöld vele "nincs miről beszélnünk, takarodj nem vagyok rád kíváncsi azt csinálsz amit akar" - ha erőszakoskodik akkor meg rendőrség.

2019. szept. 18. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Még jó, hogy megfelelő emberekben bíztál. Még jó, hogyte semmiben nem vagy hibás. De a legjobb, hogy csak áldozatként tudsz tekinteni magadra. Röhej!

F, 39

2019. szept. 18. 20:02
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 mi abban az én saram hogy megcsalt és zaklat utána?
2019. szept. 18. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!