Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, sose volt még hogy egy nőgyásztól kicsit benedvesedtek volna?
Hú, pont a múlt héten voltam, közben eszembe jutott ez a kérdés :D
Az egyetlen kellemesnek mondható pillanat az ultrahang volt - annak is csak az eleje.
Amikor bedugják azt a fém cuccost - maga a fém mivolta (hideeeg), és hogy hárman voltak rajtam kívül a szobában, még jobban csökkentette az élvezet-faktort, ami eleve a béka segge alatt volt.
Ergo nem, nem izgultam fel.
Aztán azt a sza... Műszert még el is fordította bennem 90°-ban, hogy körülnézzen. Azaz annyira azért nem, de annyinak érződött.
Alig vártam, hogy vége legyen.
Itt csak nők voltak.
Ezután jött a rákszűrés, amit már férfi doktor végzett. A kérdés kedvéért (komolyan) arra koncentráltam, mit is érzek pontosan iránta.
Azt, hogy vajon mennyire jó szakember, és mennyire bánik jól vel, mint beteggel. Ennyi.
A kinézete meg se ragadt, annyira rákészültem a vizsgálatra.
Na, a doki maga okés volt. Gyors, precíz, kedves. Ugyanezt várom el pl. a fül-orr-gégésztől is.
A vizsgálat minden, csak nem egy erotikus kéjálom.
Bedugja a fém tágítót, bent mintavétel miatt megkapar - ezt még egy órán át éreztem (nem fájt, csak na) és az ujjaival bele is bökött a hasammal (méh kitapintása), és kérte, hogy ne feszüljek be annyira.
És persze ott a tény, hogy a vizsgálat lényege, hogy felfedezzék, van-e probléma. Pl. rák. Ami több családtagomat is csendesen elragadta.
Summa summarum, örülök hogy évente, és nem havonta ajánlott menni.
Sosem értettem, hogy a nők ezt miért vállalják be, hacsak nem nagyon muszáj (terhesség, szülés). Én ugyan nem tenném ki magam ilyesminek, és szerencsére a párom sem jár.
#15 A doki nem írja ki a fogamzásgátlót, ha nincs meg az éves szűrésem
Plusz veszítettem már el nem egy családtagot rák miatt. Alattomos fsszopó - ha tüneted van, akkor sokszor már késő. Szemmel tartom a rohadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!