Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyiket választanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Egy göcsörtös, igen összevissza péniszt, ami ellenben ettől jó vastag, de küllemre .. hát nem egy leányálom.

Vagy egy számotokra esztétikus, full szabályos, lényegesen vékonyabb (átlagos) péniszt.

Igen, a 2. az én nemiszervem :DD

2022. nov. 6. 18:34
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20. mert én azt mondtam, hogy nem lehet keresni milliókat ? :D

IT szektor .. na ezzel egészen beletrafáltál :D ha már ilyen szakmaizgatásokban vagy, adhatok neked valamilyen algoritmizálós feladatot?

Vagy egy állásinterjús logikai feladványt, amit éppenséggel pont egy szoftverfejlesztő állásinterjún kaptam meg:D

2022. nov. 6. 21:20
 22/34 anonim ***** válasza:
Adj nyugodtan :) Egyszer volt snake AI-os feladatom egyik interjún, tekintve hogy az A* algoritmust nem tudtam fejből ezért a simple algorithm-et használtam a legrövidebb út megtalálására, hogy a kaját megszerezzem a másik kígyó elől :).
2022. nov. 6. 21:22
 23/34 A kérdező kommentje:
Ennél sokkal barátságosabb a feladat. van 12 golyód, az egyik tömege ismeretlen, a többié egyforma. Határozd meg egy kétkarú mérleggel, hogy melyik az ismeretlen tömegű golyó 3 mérésből.
2022. nov. 7. 11:21
 24/34 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy a tömegét nem tudjuk h nehezebb vagy könnyebb így logaritmikus keresést nem lehet használni. Egy egyszerű kombinatorikai feladat, amit már középiskolában megtanítottak az embernek, hogy jelöld meg a tárgyakat, hogy tudd melyik melyik.

[1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12] golyó

EGyik eset:

[1, 2, 3, 4] = [5 , 6, 7, 8]

akkor az ismeretlen tömegű a [9, 10, 11, 12]-ben van

megméred a [9, 10]-et, ha egyezik. akkor tudod, hogy a 11 v 12 a "hamis".

9-et megméred a 11-el, ha egyezik, akkor a 12 a hamis, ha nem egyezik akkor a 11.

Ha a [9, 10] nem egyezik, akkor a 11 12 igen, szóval ugyanezt megcsinálod amit leírtam csak a 9 , 10 re vetítve.

ha a [1, 2, 3, 4] != [5, 6, 7, 8]-al

akkor a kettő közül valamelyikben van, amit szívesen levezetek neked 6 lehetséges változatra, de gondolom elhiszed nekem, hogy menne :).

2022. nov. 8. 16:44
 25/34 A kérdező kommentje:
hát igen, ez volna a feladat lényegi része, amikor a kettő 4-es halmaz megegyezik:D az első részét egy óvodás is megtudja csinálni.
2022. nov. 9. 09:02
 26/34 anonim ***** válasza:
Leírtam, hogy 6 lehetséges kimenetel van. Azt hiszem ezt egy óvodás sem tudja ennyire pontosan besaccolni. Mindegy nem foglak győzködni semmiről sem.
2022. nov. 9. 10:45
 27/34 A kérdező kommentje:
Mégis egészen sok karaktert áldoztál már rám azzal a tengermély tudásoddal és belátóképességeddel.
2022. nov. 9. 13:12
 28/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,lehetsz penge de a csajoknál meg lúzer vagy:)

Én jól kereső informatikus vagyok,nem vágok fel halmazokkal de rendszeresen más jó nőt kefélek..Mondjuk nem is valami tacskó huszonéves vagyok..

2022. nov. 9. 13:18
 29/34 anonim ***** válasza:

27

Megkérdezted tőle, hogy "adhatok neked valamilyen algoritmizálós feladatot?"

Rászánt pár percet, írt egy jó megoldást.

Erre muszáj volt ennyire egóból reagálnod ezzel a megjegyzéssel?

"Mégis egészen sok karaktert áldoztál már rám azzal a tengermély tudásoddal és belátóképességeddel."

Jól sejtem, hogy ha nem szán rá időt, akkor meg azzal akarnál többnek tűnni, hogy beszólsz, hogy nem volt képes megoldani?

Ha rendben van a önértékelésed, akkor miért érzel igény erre a fajta "fäszméregetésre"?

2022. nov. 9. 19:26
 30/34 anonim ***** válasza:
Mert egy csaj nélküli recska lúzer a kérdező:)
2022. nov. 9. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!