Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Egy göcsörtös, igen összevissza péniszt, ami ellenben ettől jó vastag, de küllemre .. hát nem egy leányálom.
Vagy egy számotokra esztétikus, full szabályos, lényegesen vékonyabb (átlagos) péniszt.
Igen, a 2. az én nemiszervem :DD
2022. nov. 6. 18:34
1/34 anonim válasza:
a harmadik péniszt, ami a harmadik férfin lóg, akit nem említettél.
3/34 A kérdező kommentje:
na neki feltétlen mutass be engem is, hadd gratuláljak neki:D
2022. nov. 6. 18:36
5/34 anonim válasza:
amelyik bennem van
hol érdekel engem hogy néz ki?
sztem összes ronda
6/34 anonim válasza:
Amelyik ahhoz a férfihoz tartozik, akinek érezni akarok a péniszét
9/34 anonim válasza:
Nekem nagy van,vastag és esztétikus. És imádják 🤷🏼♂️
10/34 anonim válasza:
Nekem 12 centi mindössze, vastagabb valamivel mint az átlag, de szép. Eddig 2 lánnyal szex-eltem hosszabb párkapcsolatban, mivel egyikükkel évek óta együtt vagyok, így valóban igaz, hogy kilehet fogni olyan lányt / nőt, akinek nem a méret a lényeg. Ő mindig azzal jön, hogy szép a farkam és az eddigi barátai közül az enyém tetszik neki a legjobban. Ha csak ösztönözni próbál az se zavar, mert jól esik.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!