Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyiket választanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Egy göcsörtös, igen összevissza péniszt, ami ellenben ettől jó vastag, de küllemre .. hát nem egy leányálom.

Vagy egy számotokra esztétikus, full szabályos, lényegesen vékonyabb (átlagos) péniszt.

Igen, a 2. az én nemiszervem :DD

2022. nov. 6. 18:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Amelyiknek minimum diplomája van mint nekem..Mert akkor elég értelmes hogy ilyen fal.szságot ne kérdezzen.
2022. nov. 6. 19:18
 12/34 anonim ***** válasza:
46%
11. Szerinted egy diplomával nem kérdez baromságot, hátm....
2022. nov. 6. 19:21
 13/34 A kérdező kommentje:
kedves agyondiplomázott 11-es. Ha olyan igazán értelmes lennél nem fecsérelnél időt egy ilyen kérdés megválaszolására ;).
2022. nov. 6. 19:30
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyire lesz számodra meglepő, amit írok, de én férfit szoktam választani, akiről - ha kölcsönös az érzés - egy idő után kiderül, hogy milyen pénisze van, nem pedig péniszt választok, aztán megnézem, hogy milyen férfi tartozik hozzá. xD
2022. nov. 6. 19:33
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező,ha felfogtad mit válaszoltál te is röhögnél magadon...:)Na közben látom megjelentek a kisebbségi komplexusos érettségis pasik..Volt pár aluliskolázott érettségis pasi..Adtam nekik esélyt..De se beszélgetni nem lehetett velük se semmit..Aztán meg ök voltak kiakadva én miért tanultam s keresek 7 számjegyet,s flusztrálva éreztek magukat mert a tengerentúli nyaralásokat is en fizettem mert az ő fizetése max.vicc volt..Persze mindig vannak kivételek mind a két helyen,de én a saját tapasztalataim vezettem le..A legtöbb férfi be van tojva egy többezres multi középvezetőjétől ha az a nője..
2022. nov. 6. 19:33
 16/34 A kérdező kommentje:
Ha annyira intelligens vagy, kérlek csak annyit válaszolj meg, hogy mennyiben releváns a te iskolázottságod és 7számjegyű kereseted ennél a kérésnél, ahol két adott opció volt?
2022. nov. 6. 19:37
 17/34 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasd vissza miért válaszoltam..Szövegértés 1;
2022. nov. 6. 19:47
 18/34 A kérdező kommentje:
:D te meg a milliós fizetéseid. Aztán itt bújod a facos kérdéseket este 8-kor.
2022. nov. 6. 19:58
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Miért?Talán tilos?:)Tudod vannak olyan kategóriák mint az IT szegmens ahol szakmaizás megy..De kikapcsolódás a hozzád hasonlókon röhögni egy pohár bor mellett.
2022. nov. 6. 20:29
 20/34 anonim ***** válasza:
39%

Igaza van a 19-nek. Menj fel a nofluffjobs.com-ra, ha érdekel, hogy 5-10 év munkatapasztalattal mennyit keres egy mezei fejlesztő / IT szakember, ha jól tud angolul.

nofluffjobs.com

23F

2022. nov. 6. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!