Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? A barátom az átlagnál nagyobb pénisszel rendelkezik.
Figyelt kérdés
Ezzel nincsen gond, viszont ő igényli, hogy körülbelül egy órán keresztül szopjam, nagyon szívesen csinálnám neki nyilván, szeretném rendesen kielégíteni, de egyszerűen nem bírom, 10 perc után már sírok és nem tudom folytatni.2022. nov. 6. 17:41
1/15 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy nem megy és kész. Erőltetni nem erőltetheti.
2/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Momentán nekem is vastagabb az átlagnál, de egyáltalán nem várok el semmit ami partnernek kellemetlen.
Megbeszélitek, ha nem fogja fel, akkor nem kell Ő neked.
3/15 anonim válasza:
Ne panaszkodj gyakorlat teszi a mestert.
4/15 anonim válasza:
Mióta kötelező olyat csinálni, ami nem esik neked jól?
5/15 anonim válasza:
Nagy fasszal nagy felelősség jár.
6/15 A kérdező kommentje:
#4 tényleg szívesen csinálnám csak úgy érzem hogy fontos lenne a kölcsönösség, hiszen engem is kielégít orálisan viszont én nekem valahogy nem megy és tanácstalan vagyok
2022. nov. 6. 18:00
7/15 anonim válasza:
#2 momentán vastagabb neked az átlagnál? Azt meg hogy?
8/15 A kérdező kommentje:
#2 persze igaz csak a kölcsönösség az fontos nálunk
2022. nov. 6. 18:01
9/15 anonim válasza:
Megint egy unatkozó meleg srác...
10/15 A kérdező kommentje:
#9 marmint?
2022. nov. 6. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!