Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Akinek a párja 18 cm, vagy nagyobb mérettel rendelkezik. Mik a tapasztalatok?
Az első pár szexnél még feszített és néha fájt is. Szerencsére összecsiszolódtunk már és minden szex nagyon élvezetes.
Ő 21 éves és 20cm a pénisze, én 22 vagyok és 4 éve vagyunk együtt.
Nem tudom mennyi, sosem kérdeztem, magától nem mondogatja, de átlag feletti, 18-20/4-5 körül gondolnám. Van, ami jobb ekkora pénisszel, pl a lovagló vele a legjobb, van ami kevésbé, análozni szinte sosem szoktunk, pedig mással szerettem, vagy az orál is nagyon más.
Valamit valamiért :)
27N
19 centi.
35 vagyok, a férjem 44. Eleinte kicsit nehézkes volt, feszített. 18 év alatt megszoktam és megszerettem.
Kész csoda, hogy most nincsenek "a 18cm már túl sok" kommentek.
Kérdező, mivel a nők a nagyot szeretik, így ilyen mérettel csak jó tapasztalatuk van, ha a férfi is normális.
19cm körülbelül és isteni vele a szex. Imádom. Eddig vele a legjobb:)
A vastagsága is tökéletes.
30N, 38F
20 cm, nekem is ijesztő volt elsőre, és az első jó pár szexnél eléggé feszített, de idővel megszoktam és imádom vele a szexet. Igen az orál is más. Ettől függetlenül vele a legjobb! :)
28N 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!