Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet abból gond, ha egy új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból gond, ha egy új kapcsolatban a lánynak nagyobb tapasztalata van szexualitás terén?

Figyelt kérdés

Alakulóban van egy új kapcsolatom. Nagyon jóban vagyunk (kb 2 éve ismerjük egymást), minden tökéletesen klappol köztünk, 1x randiztunk nemrég.

A lánynak már volt 3 kapcsolata, ebből adódik, hogy tapasztaltabb a szexben.

Nekem eddig csak 1 kapcsolatom volt, ezért kevesebb a tapasztalatom is és nem is vagyok még olyan jó, meg nem is bírom sokáig. Ez nem tesz annyira jót az önbizalmamnak és emiatt kicsit félek, nehogy csalódást okozzak neki.

Szerintetek lehet ebből gond, hogy a lány tapasztaltabb?

Ő: 26L Én:24F

2021. jan. 11. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, persze, de ez alapvetően rajtatok múlik. Ha működik a kommunikáció, akkor nem lesz baj.

Az én barátnőm is sokkal tapasztaltabb volt, mikor összejöttünk, és mégis tudott (és azóta is) minden nagyon jól működni. Volt, amiben meg is leptem.

2021. jan. 11. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebből semmi gond. Kommunikáció az alapja mindennek.
2021. jan. 11. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Lehet belőle gond. A kapcsolat akkor harmonikus általában, ha a pasi a magabiztosabb, tapasztaltabb, jobb szexben. De ha odateszed magad, lehet ezt kompenzálni.
2021. jan. 11. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha tudtok beszélni egymással, nem lesz semmi gond a világon.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy most fogod megtudni, hol van a vagina. Csak össze kell szokni, megismerni egymás testét. Akárcsak minden más kapcsolatban.

2021. jan. 11. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Csak, ha látványosan lenéz emiatt, illetve, ha az orra alá dörgöli. Bár lehet magában a tudat is elég, hogy felébressze benned a kicsi ördögöt, hogy a háta mögött ledolgozd a hátrányt .... vagy, hogy hisztiből "qrvának" bélyegezd és kidobd!
2021. jan. 11. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted?! Szerinted baj. És szorongást érzel. Hiába írunk bármit. A baj az, hogy nem örülsz ebben az esetben, hogy tanulhatsz, hanem szorulsz, hogy kevés vagy. Ez egy lehetőség :-) minden pna lehetőség! :-)
2021. jan. 15. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Mi lett végül, szexeltetek már?
2021. jan. 28. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

A gondok nem ebből fakadnak.

A csivava nekimegy az Elefántnak is, az pedig meghátrál.

Kb 1 hét, és nem tud újat mutatni.

2021. jan. 28. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebbol semmi gond nem lehet őszintén beszéld meg ezt vele ha még nem tetted és nem fogja szerintem zavarni fő ah őszinte kommunikáció és lehet nagyon jó lesz még majd összecsiszolódtok
2021. jan. 29. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!