Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból gond, ha egy új kapcsolatban a lánynak nagyobb tapasztalata van szexualitás terén?
Alakulóban van egy új kapcsolatom. Nagyon jóban vagyunk (kb 2 éve ismerjük egymást), minden tökéletesen klappol köztünk, 1x randiztunk nemrég.
A lánynak már volt 3 kapcsolata, ebből adódik, hogy tapasztaltabb a szexben.
Nekem eddig csak 1 kapcsolatom volt, ezért kevesebb a tapasztalatom is és nem is vagyok még olyan jó, meg nem is bírom sokáig. Ez nem tesz annyira jót az önbizalmamnak és emiatt kicsit félek, nehogy csalódást okozzak neki.
Szerintetek lehet ebből gond, hogy a lány tapasztaltabb?
Ő: 26L Én:24F
Lehet, persze, de ez alapvetően rajtatok múlik. Ha működik a kommunikáció, akkor nem lesz baj.
Az én barátnőm is sokkal tapasztaltabb volt, mikor összejöttünk, és mégis tudott (és azóta is) minden nagyon jól működni. Volt, amiben meg is leptem.
Hogyha tudtok beszélni egymással, nem lesz semmi gond a világon.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy most fogod megtudni, hol van a vagina. Csak össze kell szokni, megismerni egymás testét. Akárcsak minden más kapcsolatban.
A gondok nem ebből fakadnak.
A csivava nekimegy az Elefántnak is, az pedig meghátrál.
Kb 1 hét, és nem tud újat mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!