Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság (fertőzésen kívül) milyen veszélyei vannak az aluljárós prostizásnak?
Figyelt kérdés
Mikről lehet hallani? Úgy tudom a stricik minden esetben ott ólálkodnak körülöttük. Szoktak ők problémázni akkor is ha rendesen fizet valaki? Milyen gondba keveredhetek még ezen kívül ezzel? Rosszlányok oldalt ne keverjük ide.
Illetve egy aluljárós hová viszi a kuncsaftot elintézni?
2022. nov. 6. 11:16
3/10 anonim válasza:
Kirablás bármikor fennállhat.
Fizetsz, de meglátjàk a telódat, lehet azt meg elveszik.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hármas a kérdésre adott választ, ment a zöld.
2022. nov. 6. 11:21
6/10 A kérdező kommentje:
Mér? Már nem?
2022. nov. 6. 11:28
7/10 anonim válasza:
Nyugati aluljáróban 1000 éve nem jártam, szóval nem tudom. vagy hogy máshol létezik-e
9/10 anonim válasza:
Kirabolnak, megvernek, és lehet, hogy csak ennyi lesz a fertőzés oka, mert az aktusig el sem jutsz.
10/10 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy ez sok embernek nem egyértelmű és megszületett a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!