Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti/prostizás? Mit gondolsz róla?
Fiúk lanyok, ti mit gondoltok egy ilyen csajrol, és arról aki ilyen szolgáltatást vesz igénybe?
Valamint pasik, aki volt mar prostinal, hogy néz ki egy ilyen tali?
Nem mindegy hogy miért csinálja!
Mert egyszerűbb mint dolgozni, kereset kiegészítés majd átállás teljesen, megélhetési, vagy kényszer amiből mások profitálnak.
Nincs véleményem!
Volt egy barátnőm aki ezt csinálta. Nem ítélkeztem felette. Nem is volt gond, egy ideig.
Csak voltak kellemetlen szituációk. Random helyeken felismerték, és hangosan utána szóltak! Még ez sem zavart. De őt igen! S nem akart állandóan ilyeneknek kitenni!
Én nem mennék prostihoz, inkább keresek egy barátnőt. Nekem olyan nőre van szükségem, aki önmagamért szeret, nem pedig a pénzemért.
Magukról a prostikról nem gondolok semmit. Ajánlkoztak már fel nekem, de udvariasan visszautasítottam őket.
Én még sohasem voltam prostinál és nem is tervezek menni. Egész egyszerűen megalázónak tartom azt, hogy valaki pénzért vágyik rám és zavarna a tudat, hogy ő valójában nagyon nem akar velem lenni.
De még "csak" 28 éves vagyok, viszonylag könnyen alakítok ki kapcsolatot, de ha később úgy hozná az élet, akkor egyedülálló 50 éves férfiként lehet már másképp gondolnám.
A nőkről, akik ilyen szolgáltatást nyújtanak azokat csak sajnálom. Gondolom senki sem ilyen munkáról álmodik kislányként és még ha nagyon szereti is a szexet, akkor is olyan kuncsaftokat kell bevállalnia, akikkel amúgy nem lenne szívesen együtt. Sajnálom őket, hogy nincs lehetőségük más úton nagy pénz keresni.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez igazából a nő dolga addig, ameddig
1. nem basz át vele senkit
2. nem használja ki (vagy nem aránytalan mértékben) valami pállott szájú strici
3. önszántából, felnőtt fejjel csinálja
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a nőknek mi a véleménye egy férfi prostiról vagy olyanról aki ezzel egészitette ki a keresetét a multban
42 éves férfi vagyok aki a szex kivételével mindent megkap a
feleségétől. Évekig próbálkoztam javítani, majd továbblépni
ezen a helyzeten, de be kellett látnom, hogy a szex igenis fontos
a számomra. Most időközönként meglátogatok 1-1 prostit.
Ott megkapom azt amit otthon nem. Nélkülük már biztos elváltunk volna,
vagy folyamatos feszültségben élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!