Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőknek pózok?
alacsony 100+ kilós nőket nehezen emelnek fel a férfiak, és Arra volnék kíváncsi, hogy van-e olyan kényelmes póz ami akkor jó, mikor nincs hova lefeküdni/bepucsítani.
Például a vékony nőket fel tudjátok kapni az öletekbe, vagy neki nyomjátok őket a falnak, de mivan az olyan testalkatú nőkkel, akiknek lóg a hasuk és nagy a fenekük/combjuk?
Rohadt sokat sze*eltem már, de akárhányszor ilyen jelenetet látok egy filmben, mindig kedved kapok hozzá.
Ui: 'foggyá le' meg társaihoz nem vagyok kíváncsi. Igyekszem változtatni.:))
Farkas póz.
Ül a lyuk mellett azt vonyít
18 centihez mit szólnál?
Vékony, szálkás alkat vagyok
36F
Mennyi megmondó, unalmas ember van itt. Mi közötök hozzá? Majd ha akar, lefogy, az ő döntése. Lol.
Egyébként én eléggé hajlékony vagyok, de csak amióta régen jógáztam, így azt lehet tudom javasolni mert nagyon izgalmas tud lenni úgy a póz hogy a lábad a nyakadban van és szinte be vagy hajtódva és úgy hatolnak beléd. A szűk punci így extrém szűk és nagyon közel tudtok egymáshoz kerülni. Persze, nem tudom ez mennyire lehetne kivitelezni.
Én 163 cm vagyok és 78-79 kg, bár én évekig sportoltam. (Lovagoltam 8 évet, majd 2 kosár és görkori, most konditerem.)
Szóval ha van kedved hozzá, érdemes csinálni egy kis jógázást otthon, így el is tudsz jobban majd lazulni és a szexben is kényelmes lehet ez a tudás. Esetleg kegel gyakorlatok, gésa golyó, ezekkel is lehet variálni. :)
Nagyon köszönöm a segítő válaszokat!!
Nem a pózokkal van gondom, missziónárius, lovagló, kutya, Hason fekve, oldalról ezek mind mennek is, mert azért lassan 10 év alatt sikerült ezeket kitapasztalnom. Leginkább olyan póz érdekelne, amit akkor érdemes csinálni, ha éppen megkívánod a másikat, és nincs lehetőség arra, hogy az egyikőtök lefeküdjön, vagy nincs lehetőség arra, hogy valamire rádőljek.🙂
17. Na ez már más kérdés, ezen nekem is el kell gondolkodni.
15,16 voltam
#17 egy 50 kg-s nőt sem olyan egyszerű felkapni, csak a filmekben olyan hű de látványos - arra a pár percre amíg felveszik a snittet. Azé' megnézném azt az embert aki karonként 20-25 kg-t folyamatosan hosszabb ideig tud behajlított kézzel tartani. Egy 100 kg-s dagadt nőt kb. egy olimpikon súlyemelő tud felkapni kézben - pár másodpercig.
Szemből állva sem egyszerű egy vékony nővel sem, nemhogy akkor ha a hájréteg, zsírhurkák miatt amúgy is nehezebb a hozzáférés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!