Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőknek többnyire nagyobb szeméremajkakkal vannak megáldva?
Valószínűleg nagyobb, mivel oda is hízunk. De pl. az enyém nem olyan dundi sajnos. (Majdnem pontosan akkora vagyok, mint a leírásodban.)
Ez is egyedi dolog, alkat kérdése.
A kisajkak milyensége szintén. Az enyémek eléggé kilógnak, de pl. a barátnőmnek teljesen baba puncija van (nem láttam, csak beszéltünk róla).
N
Nagy ajkaik nyilván nagyobbak, de a kisajkaik meg nem attól függnek, hogy valaki duci vagy nem.
Mondjuk duci nőnek még nem láttam igazi nagy, kilógó kisajkakat, de lehet csak véletlen, viszont vékony csajoknak meg sok ilyen kisajkakat láttam, azok szuperek.
A nagyajkak környéke igen elég duci. Viszont a kisajkak mennyire lógnak ki az nem ettől függ, mármint azok mérete.
Én voltam 80-140+kg-os csajokkal is. A szemérem domb és a punci környéke is elég duci tud lenni, viszont vékony lánynál is van akinél husisabb ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!