Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket hogy érintene ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogy érintene ha látnátok szkanderezni a barátnőtöket egy másik csajjal?

Figyelt kérdés

Mennyire lenne ez számotokra izgató látvány?

Légyszi azt is írjátok le hogy mennyi idősek vagytok?

Esetleg láttatok e már ilyet?

2022. nov. 3. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tekintettel arra hogy rettentő gyenge... nem lenne jó látni.
2022. nov. 3. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 100%-ig biztos hogy győz akkor csinálja, de semmi értelmét nem látom, s semmilyen hatással nincs rám szexuálisan ha nőket látok szkanderezni. Inkább mást csináljanak ha már ketten vannak 😂
2022. nov. 3. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább velem szkanderezzen akkor már. Vagy valami izgalmasabb erőpróba kéne
2022. nov. 3. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra izgató látvány lenne.

Sajnos még nem láttam ilyet.

24 évesek vagyunk.

2022. nov. 4. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Körülményektől függ. Nekem alapvetően tetszik ha egy nő belemegy bármi játékos versengésbe másik nővel vagy nőkkel. Nem kifejezetten csak szkanderra gondolok, lehet az biliárd, amőba, társasjáték, valamilyen online játék vagy bármi. Lényeg, hogy legyen meg az esélye a győzelemre és a vereségre is. Nagyon sokat elmond a személyiségéről, hogy egyáltalán bele mer-e menni ilyenbe és ha igen, akkor mennyire biztonsági játékos illetve hogyan viseli a vereséget vagy hogyan reagálja le a győzelmet. Szóval összességében izgató.
2022. nov. 13. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:

#5-ös teljesen egyetértek veled. Nekem is tetszenének az általad írtak is.

4-es voltam

2022. nov. 13. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel barátnőről van szó, mindenképpen érdekelne és izgatna is. Láttam már ilyet és nagyon vagánynak tartom ha egy nő ilyesmit is bevállal, például egy baráti társaságba, csak úgy a poén kedvéért is. Az már nem is annyira fontos, hogy aztán nyer vagy veszít.:)
2023. febr. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!