Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak milyen elvenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen elvenni egy lány szüzességét?

Figyelt kérdés

Milyen érzés volt?

Utána is szexeltetek vagy csak az az egy alkalom volt?

2022. nov. 3. 18:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Jó! Nagyon figyeltem a lányra. Igyekeztem, hogy jó legyen neki. Persze elötte már sok minden mást is csináltunk, lassan fokozatosan jutottunk el a dugásig. Utólag bevallotta, hogy nagyon élvezte.
2022. nov. 5. 15:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Nagyon jo dolog egy lánynál elsönek lenni

Nekem fájt annó a hegye 9 évig voltunk eggyütt

2022. nov. 23. 12:25
 23/23 anonim ***** válasza:
5 lánynak vettem el a szüzességét. Volt aki élvezett már az első alkalommal de általában az első teljesen más mint az összes többi, rá vannak görcsölve a lányok, lassan izgulnak fel, fáj még nekik. Olyat pedig nem csináltam, hogy el vettem a szüzességét utána meg ott hagytam. Tehát nyilván szexeltünk utána is.32F
2023. márc. 3. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!