Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen elvenni egy lány szüzességét?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?
Utána is szexeltetek vagy csak az az egy alkalom volt?
2022. nov. 3. 18:41
13/23 anonim válasza:
8as vagyok. Kicsit nagyobb szerintem átlagnál ahogy innen szoktam olvasgatni. Ha teljesen oda teszem a vonalzót a zövéhez akkor17-17,5 cm kicsit féltem hogy emiatt rossz lesz neki nagyon. De kellemesen csalódtam. Vastagságra nem tudom bevallom😅 nem méregetem annyira. Őt sem különösebben foglalkoztatta eddig.
15/23 anonim válasza:
Pedig az a lényeg:D tekerd körbe valamivel és mért le azt a valamit:D
16/23 anonim válasza:
Miért lenne lényeg? Én ha százzszor újra születnék akkor is azt mondanám hogy pont ilyen méretekkel akarok rendelkezni.🙂 Amúgy szerintem nem számítok vékonynak sem pont körbe érem a középső és a hüvelyik ujjammal
17/23 anonim válasza:
Jó de nem mindegy hogy 15 vagy 25 centis a kezed. Akkor kb mint egy wc papír guriiga?
18/23 anonim válasza:
Nem de nem tudom ez téged miért izgat ennyire. Nem akarok neked matyi forrast nyújtani neharagudj😅😅😂
19/23 anonim válasza:
Ez fa.zmeregetes nem bú.i vagyok te majomxd
20/23 anonim válasza:
Egyszer történt meg, nagyon jó volt. Egyetlen gond az volt, hogy utána rövidesen felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!