Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a jobb? Folyamatosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Folyamatosan vágyni valakire ,de nem kapod meg vagy lefekszel vele egyszer de otthagy.

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
10. Szerintem itt egy olyan személyről van szó, akibe a kérdező bele van esve nagyon, de csak egy alkalmat élhetne meg vele
2022. nov. 3. 17:40
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Vágyakozás
2022. nov. 3. 19:50
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább az első, de lehet dolgozni rajta, hogy egymáséi legyünk.
2022. nov. 3. 21:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Második. Kegyetlen érzés folyamatosan vágyakozni valakire.

Ha legalább egyszer megkapom, akkor legalább már tudom milyen az ami után annyira vágytam, megmarad az élmény velem örökre. Ráadásul ha nem is olyan jó mint amennyire elképzeltem, legalább véget ér az a gyötrő vágyódás.

2022. nov. 3. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Sz'tem tedd meg... az élmény a tiéd marad és az egónak is oda tud dobni hogy legalább egyszer sikerült, illetve nem tudni mi sül ki belőle. Túlzott elvárásokat támasztani nem szabad a jövőt illetően, de az önbizalmad tuningjára tudod használni a jövőben.
2022. nov. 3. 23:24
 16/20 anonim ***** válasza:
De miért biztos, hogy azonnal elhagy?
2022. nov. 3. 23:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy elhagy, csak szexkapcsolatot akar.
2022. nov. 4. 06:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Te vagy a lány, ugye?
2022. nov. 4. 11:39
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
A vágyakozás a jobb nekem. Kellemesen keserédes, el van nyújtva az izgalom, még ha a végén nincs is semmi
2022. nov. 4. 13:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
17. Én tuti belemennék a szexbe. Igen, utána rohadtul fájna. De egyszerűen bármit jobb megélni vele, mint semmit. De ez én vagyok, az én szituációm. A sajátodat magadnak kell tudnod
2022. nov. 4. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!