Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen ízű és illatú punci az, ami jónak/finomnak számít? Mihez tudnátok hasonlítani az ízeket?
Az érdekel, hogy milyen típusok vannak és például honnan tudhatom, hogy én melyik típusba tartozom vagy hogy finom-e? Mit szerettek, hogyan írnátok le az ízét, illatát? Az illatban mi izgató, ha tisztaság, tusfürdő illatú?
Egyáltalán mit szerettek benne?
Írjatok le a tapasztalataitokat, melyik és milyen volt eddig a legjobb, kor is jöhet
Akibe szerelmes vagyok, annak a puncija mindíg finomságos.
Engem az sem zavar, ha pipikél egy jót, és utána parancsszóval jól megaláz, lekever két pofont, a fejemet jól odaszorítja, és kinyalatja magát.
42.
Ez undorító ?????
Ez egy nagyon minimális, szinte alap azoknak akik a perverzebb, keményebb, esetleg BDSM-es szexet kedvelik.
Ennél szinte csak keményebb dolgok vannak.
Nem baj, hogy te vanilia vagy, ezt csak úgy mondtam.
Nem is kell.
Hidd el, így vagy jó, ahogy vagy.
Vanilia beálítottságú szexuális érdeklődésnek nevezzük azokat, akik "csak" a hagyományos gyöngéd érzelgős szexet kedvelik.
Egy kis hagyományos közösülés, visszafogott normális orális dolog, aztán alvás. Csicsika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!