Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex szerintetek bele menjek ?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és még nem voltam sajnos senkivel.
Fent vagyok ilyen társkeresőn ahol lenne egy alkalmi dolog amiből akár több alkalom is lehetne majd. Most nem az a lényeg hogy ki lesz az első meg hogy fontos hogy kivel lesz az első alkalom mert engem nem zavar szóval ne ilyent ijatok.
Szerintetek bele menjek ebbe ? A lány egyébként 28éves és azt mondta semmi gond azzal hogy nem voltam még senkivel. Viszont én kicsit félek pl hogy nem fogom sokáig bírni meg bénázok. Mert ha magamnak csinálom akkor 30perc vagy akár tovább is bírom na de ha egy lány akkor szinte szerintem pár másodperc... Ti mit gondoltok erről ? Esetleg valami tapasztalatot tudtok mondani ?
2022. okt. 31. 21:27
1/9 anonim válasza:
Én már a csajt szurkálnám és nem ilyen kérdéseket tennék fel itt.
3/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy menj bele és a bénázással ne törődj. Az első mindenkinek olyan. Az én elsőm a kezembe sült el 2 perc után például és minden egyes alkalom egyre jobb lett.
4/9 anonim válasza:
Miért ne? Örülj neki, hogy találtál nőt.
5/9 anonim válasza:
Nem kell félned, garantálom, hogy bénázni fogsz és hamar elsülsz majd. De valahol el kell kezdeni. A jelek szerint a lány vállalja a tanítónéni szerepet, szóval nincs gond...
6/9 anonim válasza:
Ahogy írtad, nem olyan fontos számodra hogy kivel lesz, így nyugodtan vágj bele.
7/9 anonim válasza:
Kérdező, én 25 éves szűz vagyok, nem volt még párom. Én mindig őszinte szerelemmel akartam elveszteni, de még egyéjszakás se jött össze. Menj bele, hozzám hasonlóan ne járj, mert Te is 25 évesen szűz leszel mint én.
8/9 anonim válasza:
A bénázás belefér. Ha a csajnak elmondtad, hogy még szűz vagy, nem várja, hogy pontosan tudd, mit hogyan kell csinálni, ezért ne is izgulj, sejti, mire számíthat. Maximum pozitív csalódást tudsz neki okozni.
9/9 anonim válasza:
Rövid az élet sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!