Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hivatalos vagyok egy hazibuliba, ahol lesz furdes is( dezsaban). Lesz 8 fiu es 4 lany. Szerintetek egy ilyen helyre tanga bikinimmel menjek?
Figyelt kérdés
Meg vagyok elegedve az alakommal es nem zavar ha tobbetlatnak a fenekembol. Nem zarkozom el attol, hogy legyen valami az egyik sraccal a hetvege soran. Csak nem tudom, hogy a masik 3 lany milyen bugyit fog venni. Az ilyen helyekre inkabb vesznek a lanyok tangat, mint pl egy strandra? Ha veletlenul csak en lennek tangaban, nem lenne fura?2021. aug. 27. 15:13
1/16 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy nagyon megujjazanak akkor igen :)
2/16 anonim válasza:
Nem fura, így tudják, hogy először téged kell popsiba rakni, ez az egyezményes jelzés.
4/16 anonim válasza:
Vigyél ilyet is meg olyat is. Úgyis te fogod meglátni, nem mi..
5/16 anonim válasza:
8 fiú 4 lány xddd
Pont optimális az arány
Amúgy nem mindegy? Így is úgy is garantáltan meg leszel cuccolva
6/16 A kérdező kommentje:
De ilyen helyen ez ennyire garantalt? Soha nem voltam meg dezsas buliban
2021. aug. 27. 15:47
7/16 anonim válasza:
Igazából tök mindegy hogy mit veszel fel mert karóba leszel húzva, és ha szerencséjük van akkor nem is egy pasi fog...
A többi már csak részletkérdés.
8/16 anonim válasza:
Miért nem viszel két fürdőruhát? Ott már megkérdezheted a többi lányt hogy milyet hozott... én pl. fiúként örülnék ha egy csaj aki tetszik tangában jönne, ugyanakkor azt is tudom, hogy néhány lány nagyon tud feszengeni ha nem érzi magát komfortosan, és ez pont ilyne helyzet. Szóval mondjuk kár lenne elrontani a hangulatodat hogy ezen agyalsz, esetleg a többi lány féltékenykedni kezd rád a kinézeted miatt v ilyesmi
9/16 anonim válasza:
Azt vedd fel amit szeretnel, en is tangas furdobugyit hordok
10/16 anonim válasza:
Ha tangát akar felvenni, akkor ő is szexelni akar ott, az biztos.
Vegyél tangát, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!