Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hivatalos vagyok egy hazibuliba, ahol lesz furdes is( dezsaban). Lesz 8 fiu es 4 lany. Szerintetek egy ilyen helyre tanga bikinimmel menjek?
Figyelt kérdés
Meg vagyok elegedve az alakommal es nem zavar ha tobbetlatnak a fenekembol. Nem zarkozom el attol, hogy legyen valami az egyik sraccal a hetvege soran. Csak nem tudom, hogy a masik 3 lany milyen bugyit fog venni. Az ilyen helyekre inkabb vesznek a lanyok tangat, mint pl egy strandra? Ha veletlenul csak en lennek tangaban, nem lenne fura?2021. aug. 27. 15:13
12/16 anonim válasza:
Oda nem is kell fürdőruha,a pasikon tuti nem lesz.
13/16 anonim válasza:
#12 gondolom 14-èvesen lány lètedre mekkora tapasztalatod lehet benne,te mikor kezdted 8-èvesen?
14/16 anonim válasza:
Én mindenhova tangást vagy vékonyabb vonalú brazilt veszek fel, nagy valószínűséggel a többi lányon is ilyen lesz, fiatal lányokat nem igen látni mamabugyis bikiniben a strandokon se
16/16 anonim válasza:
basszus #15, megelőztél, én is rá akartam pirítani a kislányra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!