Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden hivatalos péniszmérettel foglalkozó tanulmányban felmérésben de még az óvszert péniszre felhúzni tanitó videóban is hogy a péniszt a szeméremcsonttól kell mérni? Úgy nem lesz az eredmény csalóka?
Most vagy hülye vagyok, vagy én vagyok az egyetlen férfi, akinek nem a hasából nőtt ki a p*cse?
El sem tudom képzelni, hogy lehet a hosszát a hasamtól mérni. Valaki segítsen ki, mert ez most frusztrál XD
Egy a lényeg, minden nőnél legyen mérőszalag vagy colostok és egy 300 mm-es tolómérő a retikülben! 😉🤣🙃
A hasam úgy jön képpbe, hogy ha a nő teljesen bekapja, akkor a homloka a hasamnál lesz. 😁 (Mert az enyémet legtöbben be is tudják kapni teljesen, tehát az átlagos méretnek is megvan az előnye! Van egy haverom hatalmas szerszámmal. Neki még a makkját sem bírják bekapni, punciba is nehezen fér be. Elmesélése szerint 10 nőből, akivel eljut az ágyba 2 vállalja be a közösülést vele a többi legfeljebb kézzel elégíti ki. Én örülök, hogy nekem nincs ilyen ló... méretem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!