Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as éveikben járó nők tényleg ennyire nem akarnak fiatalabb szeretőt?
Figyelt kérdés
20F2022. okt. 31. 17:45
1/11 anonim válasza:
Szerintem inkább a tapasztalat mellette teszik le a voksukat. 36F
2/11 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a 30 as érett, önmaguk igényeivel tisztában lévő nők inkább a 40 es tapasztalt férfiakat választják, ahol megkapják, amít akarnak. 49/ f.
De kedves hölgyeim javítsatok ki, ha nem jól gondolom.
3/11 anonim válasza:
Nagy általánosságban elmondható hogy nem kezdünk fiatalabb pasiknál. De mint a pasik többségének a fiatal lányok jönnek be, addig a nőknél ez fordítva van. De biztos megvan az ellentéte is
5/11 anonim válasza:
Én még bőven nem vagyok 30, de szexre abszolút vonz a tőlem fiatalabb korosztály.
6/11 anonim válasza:
Bár én jóval elmúltam 30, sosem akartam fiatalabb szeretőt. A 40-es korosztályból választanék.
7/11 anonim válasza:
Miért akarnának? Bármiben többet tudsz nyujtani mint egy 30....40-es?
8/11 Mkdir válasza:
Nézd meg a mostani huszonéveseket. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb annyira feminim, hogy ferfinak aztán nem épp mondható. És egy 35-40 es nő még azért ismeri a férfi definícióját. Amúgy meg ahogy előttem is leirtak azért pár kivételtől eltekintve a nők mindig az idosebbekhez vonzodtak
9/11 anonim válasza:
En 29 ferfiu vagyok egyaltalan nem egy maszkulin fajta, meg is volt egy 35 eves novel alkalmi kapcsolatom. O is birt engem, en is ot.
Tevedesek vannak ha barki is azt hiszi, hogy tapasztalat meg szexualis teljesitmeny minden esetben szamottevo.
En szemelyszerint intelligensebb vagyok az atlagnal igy hat en ezzel hoditok. Remek beszelgetopartner, empatikus, intimitast ado.
10/11 anonim válasza:
Én 30as éveim elején járok. Nekem nem lenne gond egy fiatalabb szerető, de szerintem 25-től keresnék, Max 45-ig. Azért 25 mert talán ott kezdenek férfiasodni. Az egész úgyis a kölcsönös vonzódáson múlik, ha az meg van a többi másodlagos. A szerető igen is legyen férfias, végülis nem sakkozásra keres az ember partnert...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!