Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteróként lehet valaki arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként lehet valaki arra kíváncsi milyen ha fiú elégíti ki orálisan?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy heteró kategória, de itt láttam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Szóval itt láttam, hogy kíváncsiságból kipróbálná valaki. Heteróként szerinted van ilyen?

2022. okt. 31. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első próbálkozásra fel sem állt,pedig mindent beleadott. Hiába jól szopott,a tudat hogy egy férfi...
2023. máj. 5. 13:00
 12/14 NTBS ***** válasza:
Szerintem lehet.
2023. máj. 29. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
voltam lánnyal fiuval is,,a pasik sokkal jobban csinálják..szal mindenkinek ki kell eccer probireren sie
2023. máj. 30. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:

13- ha belegondolsz, nem olyan nagy csoda, hogy a fiúk sokkal jobban értenek hozzá, elvégre ők tudják pontosan mi mennyire és hogyan jó.

nem egyszer hallottam heteró sráctól, hogy "bár a csajok tudnának így ...". szóval tök logikus szeirntem.

na meg csajoknak általában amolyan kényszerből kötelező kör, de nem vágynak rá. egy fiú meg tényleg beleadással és élvezetből csinálja.

Úgyhogy simán lehet heteróként is kíváncsi valaki, sőt, ha megtapasztalja, akkor utána főleg megesik, hogy olykor kedvet kap hozzá, mert tudja, milyen. de az is igaz, hogy heteróként ez egyoldalú lehet csak. szóval ha megy oda-vissza, az már tényleg nem heteró.

2023. máj. 31. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!