Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteróként lehet valaki arra kíváncsi milyen ha fiú elégíti ki orálisan?
Tudom, hogy heteró kategória, de itt láttam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Szóval itt láttam, hogy kíváncsiságból kipróbálná valaki. Heteróként szerinted van ilyen?
#2 és mi van ha feláll? Akkor mit igazol a dolog?
Egyébként én is gondoltam rá. Azonban mikor leírtam a chaten a srácnak, hogy heteró vagyok és csak ez érdekel bezárta az ablakot. Még kb 19 évesen volt ilyen gondolat bennem is. Mondván amit nem ismerek arra miért mondanám, hogy rossz. Annyira sokszor mondják, hogy egy meleg tud igazán jól orálozni. De aztán mivel kb 3-4 ilyen storyba futottam a meleg és a bi szobában is így hagytam. De most újra elgondolkoztattál a kérdéssel.
36 éves vagyok, perverz és szexmániás.Mindig is tudtam hogy stabil hetero vagyok.14 évesen is, meg most is.Voltam 3asban, 4esben de egyszerűen kan társamként tekintettem mindig is a pasikra. Nem volt kiváncsiság bennem pedig az évek alatt millió meleg és bi pasi próbálkozott.Lepereg.
Ha kíváncsi akkor van bi hajlama, ha nem lenne akkor kb olyan lenne mint én.Meg sem fordulna a fejében.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!