Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha egy nagyon fullos pali az ismerkedes elejen leszogezi h biszex de a fiulhoz csak szexualisan vonzodik akkor mit reagaltok? Es mit reagaltok ha ezt kapcsolatba teszi meg 1 ev utan? Erdekelne a korotok is ha nem baj😁
Kedves kettes nem szopogatni
Aktiv vagyok szoval nem szopok de nem ertem miert kell ilyennek lenni
Azért mert bár nem vagyok homofob, sajnos trendi lett a fiatalok körében langyinak lenni. A trendiséggel van a baj nem az iranyultsaggal. Szerintem ez egy nagyon rossz irány, és egy-két generaciovaltas után ezeknek komoly kovetkezményi lesznek.
Nem téged akarlak megsérteni, úgy az egész jelenség beteg.
Najó, csak hogy normális válasz is legyen:
Engem nem zavarna, ha ismerkedésnél derülne ki, mert én is biszex vagyok. Nincsen ezzel semmi baj. Ha vannak igényeid fiúk felé is, megbeszélnénk és lenne egy nyitott kapcsolatunk. Vagy hármasoznánk. Vagy mennénk swingerbe. A lényeg, hogy nem nyomnánk el egymás szexualitását hülye társadalmi konvenciókkal.
Ha már egy ideje együtt lennénk és csak utána mondanad, akkor megköszönném, hogy bíztál bennem annyira, hogy elmondd, illetve megkérdezném miért nem tetted hamarabb. Aztán beszélnénk a vágyaink megéléséről.
De ez mind csak elméleti válasz, mert van barátom és nem vagyok nyitott ismerkedésre
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!