Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok ha egy nagyon fullos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ha egy nagyon fullos pali az ismerkedes elejen leszogezi h biszex de a fiulhoz csak szexualisan vonzodik akkor mit reagaltok? Es mit reagaltok ha ezt kapcsolatba teszi meg 1 ev utan? Erdekelne a korotok is ha nem baj😁

Figyelt kérdés
Elore koszi a valaszokat

2022. okt. 31. 10:50
 1/8 Mkdir ***** válasza:
34%
Úgy látom a fiatalokból kezd kihalni a férfiasság. Mindegyik bránert akar szopogatni, a kis kivágott térdecskés gatyóban
2022. okt. 31. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedves kettes nem szopogatni

Aktiv vagyok szoval nem szopok de nem ertem miert kell ilyennek lenni

2022. okt. 31. 10:59
 3/8 Mkdir ***** válasza:
42%

Azért mert bár nem vagyok homofob, sajnos trendi lett a fiatalok körében langyinak lenni. A trendiséggel van a baj nem az iranyultsaggal. Szerintem ez egy nagyon rossz irány, és egy-két generaciovaltas után ezeknek komoly kovetkezményi lesznek.

Nem téged akarlak megsérteni, úgy az egész jelenség beteg.

2022. okt. 31. 11:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem trendi hanem szimplan vonzodok a fiuk fele nem tudok ezzel mit tenni
2022. okt. 31. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Identitás zavar= személyiség zavar= betegség= notórius hazudozók= mert félnek az igazságtól és inkább sunyiznak!
2022. okt. 31. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Vigyázzatok! Mindjárt itt van Ni.ev..s a biszex jogvédő, és számon kér, leb..z!
2022. okt. 31. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Lepontozás? Fáj az igazság Mi?
2022. okt. 31. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

Najó, csak hogy normális válasz is legyen:

Engem nem zavarna, ha ismerkedésnél derülne ki, mert én is biszex vagyok. Nincsen ezzel semmi baj. Ha vannak igényeid fiúk felé is, megbeszélnénk és lenne egy nyitott kapcsolatunk. Vagy hármasoznánk. Vagy mennénk swingerbe. A lényeg, hogy nem nyomnánk el egymás szexualitását hülye társadalmi konvenciókkal.

Ha már egy ideje együtt lennénk és csak utána mondanad, akkor megköszönném, hogy bíztál bennem annyira, hogy elmondd, illetve megkérdezném miért nem tetted hamarabb. Aztán beszélnénk a vágyaink megéléséről.

De ez mind csak elméleti válasz, mert van barátom és nem vagyok nyitott ismerkedésre

18l

2022. okt. 31. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!