Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy cuckold kapcsolatban a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy cuckold kapcsolatban a nő szexuálisan vonzódik a férjéhez, vagy csak a nagy f@szú bikájához?

Figyelt kérdés
Ha vonzódik is a férjéhez, egy idő után nem lesz szexuálisan érdektelen a férje iránt?
2022. aug. 22. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szeretni a ferjet szereti, a szexet pedig a pasijaval
2022. aug. 22. 12:55
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem min. az 50%-a ide fog kifutni. A bika iránt lesz érzelem, aztán minek is a férj? Max anyagi szempont.
2022. aug. 22. 12:57
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Az ilyen kapcsolatokban inkább már csak szeretet van, mint szexuális vonzalom. De ez a nyílt kapcsolatok nagyrészére igaz. Viszont a szeretet, kötődés sokkal erősebb is lehet a rövidebb szexuális fellángolásoknál.

Férfiként annyit tudok erről elmondani hogy tudok jókat kefélni azzal aki buta, hülye flegma p . icsa. De azért 2 hetes nyaralásra semmi pénzért nem vinném el. A feleségemmel meg akivel kb már kitaláljuk egymás gondolatait, szívesen nyaralok vagy megyek világ körüli útra, de mondjuka szex már viszonylag ritka, és nem is érzem azt a hatalmas fellángolást, mint az első pár évben. Mondjuk a szerencsénk az, hogy azért még van szex, csak elég ritka. Felhoztam én is a cuckoldot, nyílt kapcsolatot hátha, de nem tetszett neki, úgyh marad a mostani felállás.

2022. aug. 22. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
3: cuckold, hotwife, swinger és hasonló csak akkor működik ha van egy kiegyensúlyozott szexuális életetek. Még akkor is ha azt hiszed a cuckold azért van, mert a férj nem elégíti ki ezért megy félredugni, ez nem így van, kell egy szexuális kötődés ahol egymás fantáziáját akarjátok kielégíteni, így akartok nekik jót, és ha már ti nem szexeltek, mert nem kívánjátok egymást, akkor egymás fantáziáját sem akarjátok kielégíteni.
2022. aug. 22. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi +1 férfivel szeretnénk szexelni a párommal, de sztem ritka jó a szexuális kapcsolatunk.
2022. aug. 22. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Jo, hogy szoltál! Akkor majd kisfaszu bikát keresünk:-)
2022. aug. 22. 14:56
 7/14 A kérdező kommentje:
#6: annak meg mi az értelme?
2022. aug. 23. 14:18
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ez a párkapcsolatól függ.

Pl mi kezdettől fogva nyíltak vagyunk. Cuckold is bele tartozik. A sexuális kapcsolatunk os rendben van és az érzelmi kapcsolatunk is. Sőt mondhatom, hogy egy kis kaland után sokkal intenzívebb köztünk úgy a sex mind az érzelem. A harmadik fél, “bika”, vagy lány inkább játékszer nekünk. A többi a fantáziám múlik, hogy épp mi az igényünk. Ha a párom dominálni akar akkor olyat tesz vagy mond ami számomra megalázó ( persze a határokon belül ) ha én akarok dominálni akkor én hozom a törvényeket. Ha külön akarunk szórakozni akkor úgy szórakozunk ha együtt akkor úgy. Minden tőlünk függ. A harmadik fel nekünk egy eszköz. Ezt a harmadik fél is tudja.

Persze ismertünk olyan párokat ahol ezt a fajta életet úgymond mentőövként kezdték el, vagy csak mert ki akartak élni magukat. Az ilyen kapcsolat nem írja ki.

Ehhez a fajta nyitottság hoz, cuckold, hotwife, Candualism, egy nagyon stabil és őszinte párkapcsolat szükséges. Különben bele törik a kapcsolat. Mi már 6 éve így élünk és mondhatom, hogy az egymáshoz való vonzódásunk nem csökkent. És az érzelmek is erősek maradnak.

F32/L31

Nem keresünk senkit. Nem kell privi!

2022. aug. 29. 03:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Először vonakodik a nő,bár titkolva tetszik neki a lehetőség, aztán rákap a dologra, végül már titokban is félrelép.
2022. aug. 29. 09:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

x8:

6 éve? 32 évesen? Majd ha együtt éltél a pároddal 25 évet, ÉS még mindig kelletek egymásnak... Akkor mondhatod, hogy kitartanak az érzelmeitek... mert a mai világban már az is nagy csoda, ha 10 évet kibír egy házasság.

2022. okt. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!