Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cuckold kapcsolatban a nő szexuálisan vonzódik a férjéhez, vagy csak a nagy f@szú bikájához?
Az ilyen kapcsolatokban inkább már csak szeretet van, mint szexuális vonzalom. De ez a nyílt kapcsolatok nagyrészére igaz. Viszont a szeretet, kötődés sokkal erősebb is lehet a rövidebb szexuális fellángolásoknál.
Férfiként annyit tudok erről elmondani hogy tudok jókat kefélni azzal aki buta, hülye flegma p . icsa. De azért 2 hetes nyaralásra semmi pénzért nem vinném el. A feleségemmel meg akivel kb már kitaláljuk egymás gondolatait, szívesen nyaralok vagy megyek világ körüli útra, de mondjuka szex már viszonylag ritka, és nem is érzem azt a hatalmas fellángolást, mint az első pár évben. Mondjuk a szerencsénk az, hogy azért még van szex, csak elég ritka. Felhoztam én is a cuckoldot, nyílt kapcsolatot hátha, de nem tetszett neki, úgyh marad a mostani felállás.
Szerintem ez a párkapcsolatól függ.
Pl mi kezdettől fogva nyíltak vagyunk. Cuckold is bele tartozik. A sexuális kapcsolatunk os rendben van és az érzelmi kapcsolatunk is. Sőt mondhatom, hogy egy kis kaland után sokkal intenzívebb köztünk úgy a sex mind az érzelem. A harmadik fél, “bika”, vagy lány inkább játékszer nekünk. A többi a fantáziám múlik, hogy épp mi az igényünk. Ha a párom dominálni akar akkor olyat tesz vagy mond ami számomra megalázó ( persze a határokon belül ) ha én akarok dominálni akkor én hozom a törvényeket. Ha külön akarunk szórakozni akkor úgy szórakozunk ha együtt akkor úgy. Minden tőlünk függ. A harmadik fel nekünk egy eszköz. Ezt a harmadik fél is tudja.
Persze ismertünk olyan párokat ahol ezt a fajta életet úgymond mentőövként kezdték el, vagy csak mert ki akartak élni magukat. Az ilyen kapcsolat nem írja ki.
Ehhez a fajta nyitottság hoz, cuckold, hotwife, Candualism, egy nagyon stabil és őszinte párkapcsolat szükséges. Különben bele törik a kapcsolat. Mi már 6 éve így élünk és mondhatom, hogy az egymáshoz való vonzódásunk nem csökkent. És az érzelmek is erősek maradnak.
F32/L31
Nem keresünk senkit. Nem kell privi!
x8:
6 éve? 32 évesen? Majd ha együtt éltél a pároddal 25 évet, ÉS még mindig kelletek egymásnak... Akkor mondhatod, hogy kitartanak az érzelmeitek... mert a mai világban már az is nagy csoda, ha 10 évet kibír egy házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!