Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mit gondoltok a cuckold kapcsolatokról?
2022. júl. 24. 08:38
2/9 anonim válasza:
Ugyanaz a vélemény mint az elsőnek
3/9 anonim válasza:
Szintén ez a veleményem mint az #1-es válaszolónak.
5/9 anonim válasza:
Első 3 mind élt ilyen kapcsolatban, nekem leírták privárban és élvezték.
7/9 A kérdező kommentje:
Mi ebben az undorító?
2022. júl. 24. 11:56
8/9 anonim válasza:
Hogy a masio arra izgul ha massal kefelek, ez hol kapcsolat??
9/9 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy a felek milyen vérmérséklettel rendelkeznek. Egy 10+ éves kapcsolatnál kell valami frissítés, ami feldobja a kapcsolatot.
20 éve vagyok a férjemmel. Nagyon szeretem a vele való házasságot (válésról szó sem lehetett), de szex ellaposodott. Mindig is tüzes voltam szerettem szexelni, ezért is volt felőlem fura ez a helyzet. Felvetette hogy vegyünk be valakit, akár úgy hogy én előtte kipróbálom hogy milyen a srác. Persze előtte összeismerkedünk, iszogatunk...
Ha valaki nem nyitott az ilyesmire, ő csípőből elitéli. Nekünk nagyon bejött. Olyan tűz volt bennem, amiről nem is tudtam hogy még nálam lehet. Én azt mondom,az élet túl rövid ahhoz, hogy egy ellaposodott kapcsolatban tengődjünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!