Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cuckold kapcsolatban a nő szexuálisan vonzódik a férjéhez, vagy csak a nagy f@szú bikájához?
Figyelt kérdés
Ha vonzódik is a férjéhez, egy idő után nem lesz szexuálisan érdektelen a férje iránt?2022. aug. 22. 12:52
11/14 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy mindig az a duna, hogy a nők érzelmi alapon működnek, a vonzalom és a sex terén is. És még is bengednek 1 3. felet a saját örömükre. 🤔🤔🤔
13/14 anonim válasza:
Hát én mint a+1 fő voltam több párral, házaspárral. Volt közöttük egy ahol a férjnek nagy volt, sőt inkább nagyon nagy. Viszont nem igazán gondolták át, és nem volt lehetőségem befejezni a szeretkezést. A férj egóját felzaklatta, hogy az övénél kisebb fasztól is élvez a felesége. Érdekes módon a hölgy keresett a férje háta mögött is, hogy szexeljünk. Ami tapasztalat… Ha szimpatikus vagy a nőnek, szex a téma, szinte rögtön beenged a punciba.
14/14 A kérdező kommentje:
#13, a szimpátiád belőled árad, vagy van esetleg néhány hasznos praktikád?
2023. dec. 22. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!