Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen civil kapcsolatban hogyan vezessem ra a pasit, hogy szexualisan dominans vagyok? N
szia, szerintem, ha vevő lenne rá, már tudnál róla.
Szerintem a legegyszerübb ha mesélsz neki a szexuális vágyaidról, és szépen lassan idővel adagolod neki a durvább vágyaid. Ha érdekel, én hogy lettem sub írj rám nyugodtan
F/26
Van céges kapcsolat is 🤔?
Szerintem egyébként pedig 2 felnőtt ember ezt simán megbeszéli még mielőtt lenne valami pont azért hogy ne legyen semmi meglepi!
Csak simán kezd el irányítani, ha vevő rá hagyni fogja.
De szerintem ezt nem ciki megbeszélni, vagy szex közben megkérdezni, hogy irányíthatlak?...
Pasik többsége szereti ha a nő a dom egyszer egyszer.
Fúúú, ez tetszene:):):
Munkahelyen beszélj vele határozottan; tedd fel a lábadat az íróasztalra, beszélj vele úgy; nézz mélyen a szemébe; ha valami nézeteltérés van, akkor nyugodtan, higgadtan védd az igazadat; hozass vele pl.: kávét, mond neki, hogy hova kéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!