Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha béna velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha béna velem a szex és úgy viselkedek mint egy szűz annak ellenére is hogy már volt több partnerem is?

Figyelt kérdés

Mivel kedves vagyok és gyengéd, törekszem arra hogy figyelmes legyek, akadnak lányok akik szívesen le fekszenek velem…

Nem is okozok kifejezetten rossz élményt, de jót sem.

Amikor úgy rendesebben fel kéne izgatnom a partnerem, nem tudok teljesíteni…

Csak úgy vagyok ott és érzem, hogy a lány unja magát, de innen már nem akar kihátrálni… De inkább várja a végét, mert kicsit kellemetlen.

Hiányzik a szexuális feszültség.

Remélem értitek, hogy mire gondolok…

Nem tudom rendesen megfogalmazni sem.

2022. okt. 31. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Változatosság! Tanulj meg új technikákat! Kicsit extrémebb dolgok felé haladj!

Inspiráld a lányt! Ne merülj nyakig csak az aktusba, és próbálj teljesíteni, mert pont azt tükrözik neked! Azt látják, hogy teljesíteni akarsz, s nem örömöt okozni!

2022. okt. 31. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

2. Ez baromság. Előjáték kell először, simogatás, utána petting, aztán tegye be.

Te csak bumm beteszed, orális szex nélkül?

2022. okt. 31. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#1.

Jókat írsz és köszi, de amúgy ezekre magamtól is próbálok figyelni… Az a baj, hogy az én simogatásom hatástalan, mert nincs meg a tűz, vagy nem tudom hogy mondjam.

Olyan semmilyen a szexuális kisugárzásom… Erekcióm az van, nem vagyok aszexuális, de úgy képzelem hogy az aszexuális emberek viselkedése lehet hasonló szex közben.

Egyszerűen nem érzek semmit belül ilyenkor és “tudom”, hogy mit kéne csinálni, ezért csinálom, de olyan mesterkélt és emiatt hatástalan az egész… Nem autentikus nekem sem a macsó szerep, sem pedig a figyelmes, bújos szerető szerep sem. Olyan vagyok mint egy bábú…

És nem tudom ennek az okát sem, mert tényleg rendesen feláll meg minden és felizgulok… De nálam az izgalmi állapotból nem következnek automatikusan tettek.

Tudom, hogy zavaros de remélem érthető.

2022. okt. 31. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak nem találtad még meg azt, aki kihozza bleőled.

Az exemnél nálunk is bábu voltam, mert ő olyan... semmilyen volt az aktus, és nem hozta elő belőlem a vadabb énemet.

A barátom ellenben elég hamar. Kezdeményezek, leteperem, random elé térdelek (exemnél áh, ez szóba sem jöhetett), de amikor ő kezdeményez - sokkal sűrűbben -, akkor is vadabb vagyok, kívánom, húzom magamra, stb.

2022. okt. 31. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is, tisztázd magadban, mire is vágysz, és azt is, mire nem. A partnertel pedig beszéld meg, ki mit szeret, s mit nem. A közös részek jók lesznek.
2022. nov. 1. 07:14
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Noha a férfi bárkivel tud párzani, igazi élvezetet csak az imádott nő tud neki okozni. Nem is annyira az aktus alatt, mint utána; ha érzelmek nélkül ölelsz, kiüresedsz testileg-lelkileg, ha az imádott pároddal, akkor feltöltődsz. Úgy érzed, egy hegyet arrébb tudnál tolni.
2022. nov. 1. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerelmes, az a baj. Csak olyan lánnyal feküdjél le, akit tényleg kívánsz.
2022. nov. 2. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!