Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak számít, ha egy 22 éves lány már 11 különböző fiúval feküdt le?
Figyelt kérdés
Ez sok?2022. okt. 30. 19:52
12/21 anonim válasza:
Nem kevés. Ne reklámozd. Hasonló korú lány vagyok és már több pasival voltam ennél. Ha nem reklámozod másnak, senki nem fogja megmondani messziről. Még mindig jobb, mintha 1-2 partnerem lett volna, inkább korábban tapasztalódok és utána jobban tudok választani magamnak hosszútávú párt is. Szerintem:)
14/21 anonim válasza:
Semmi gond vele. Fiatalság bolondság :)
15/21 anonim válasza:
#12 miért jobb a húszezer partner mint az egy kettő? Nem akárkivel kéne tapasztalatokat gyűjteni ugye.
16/21 anonim válasza:
Köszi, nem is akárkivel gyűjtöttem ;)
17/21 anonim válasza:
Nem kevés, de ahogy fent is írják. Nem kerül bele a személyidbe 😂 Nem kell reklámozni és akkor nem tudnak pletyizni rajtad a rosszmájúak. Ha neked így volt, így esett jól akkor egészségedre. Azé' védekezni ne felejts el ha sokat alkalmizol.
18/21 anonim válasza:
2-es: Szerintem 0 éves korától évi kettővel, és akkor pont kijön :D
19/21 Cpt_Obviously válasza:
Nem sok, kevesebb nem leszel ettől, maximum tanulsz pár hasznos fogást, amit később hasznosíthatsz. Aki ezt soknak tartja szűz, prűd vagy szimplán idióta, mert mással foglalkozik.
20/21 anonim válasza:
#18, az osztásnál hiányoztál, igaz? Ne vásárolj piacon, átverhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!