Mennyire számít családi ház vásárlásakor ,hogy valaki fontosnak tartja , legyen nagy udvar/ telek és gazdasági épületek ha szereti az állatokat és tartani szeretne különböző haszonállatot ?
Én szeretem az àllatokat, vannak madaraim, kutyáim, csak kint.
Az udvarunk hatalmas, 2 nagy épétési telek egyben azon a házunk.
Haszon állatom sosem volt, nem is lesz, és ilyen kis èpületekre sincs szükség
Mi a kerdes? Ha valaki disznot, baromfit akar tartani akkor azt nem egy 100nm-es telken fogja elkezdeni, nyilvan nagyobb teruletet nez, es elony, ha mar megvan hozza az epulet de azt fel is lehet epiteni viszonylag gyorsan.
Ha valaki nem akatmr ilyesmivel foglalkozni, akkor szerintem inkabb nyűg a mellekepulet es ha nem hasznalhato pl. garazsnak, muhelynek, mert kicsi, vagy nem olyan helyen fekszik, vagy nagyon ramaty allapotban van meg le is kell bontani, plusz ido, penz es hihetetlen tormelekkel meg mocsokkal jar.
Nekem nem fontos, mivel haszonallatban nem gondolkozom :D Van kutyam es macskam, de inkabb bentiek, a kertbe is csak felugyelettel mennek ki, a kutyaval meg nyilvan pluszban setalni jarok.
De ha neked igen, akkor igen. Nyilvan ez egyeni preferencia kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!