Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy (lakásos) prosti az mindenképpen undorodik a vendégtől és lenézi amiért pénzért vesz igénybe egy női testet?
Én csináltam ezt egy ideig, olyanokkal nem szexeltem, akiktől undorodtam. Csinos vagyok, nyugodtan válogathattam.
Azokat néztem csak le, akik házasság mellett csinálták.
#3.
Miért nézne le egy kuncsaft egy olyan szolgáltatót aminek a szolgáltatását igénybe veszi?
Mégis úgy veszem észre -pl. az itteni kommentekből, vagy a RL értékelésekből-, hogy az átlag lakásosokhoz járó vendég az lenézi a prostikat és úgy áll az egész dologhoz, hogy “ez csak egy qrva, csak a saját Kielégülésem az egyetlen szempont ha már fizetek”.
Meg sokan olyan tévhitekben vannak, hogy ezek a nők pénzért mindent megcsinálnak és eltűrnek, csak mert ez a foglalkozásuk…
Emiatt azt gondoltam, hogy fordítva is ez a megszokott és a prostik is lenézik a vendégeket és általánosítanak velük kapcsolatban… De ha nincs így azt örömmel hallom és annak csak örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!