Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő lennél, milyen gondolataid lennének, ha kiderülne, barátnőd/feleséged a tiednél jóval nagyobb, igazán méretes műszerszámokat rejteget a szekrényében?
Én (és eddigi partnereim) elégedett vagyok az adottságommal, de érdekelne, volt-e hasonló helyzetben más is. (?)
Elmondanátok párotoknak, hogy megtudtátok? Hallani akarnátok, amit válaszol vagy inkább a szőnyeg alá sepernétek a dolgot és nem említenétek?
En siman bevonnam akar a szexualis egyuttletbe is akar ha szeretne nekem is bejonnek a nagy jatekszerek az egymason hasznalat se lenne a gond szeretek jatekszereket hasznalni magamon vagy akar partneremen is.
29/het/F
Kérdezd meg melyiket szereti!
Úgy alakult, hogy nekem 4 vibrátorom van. A legnagyobbat soha nem használom, ellenben egy teljesen hétköznapi meg a kedvencem.
Nekem azt a nagyot pont egy párom vette, mert őt izgatta milyen lesz nekem. Ilyen téren a pasik totál lököttek, azt hiszik a nagyobb jobb.
Kipróbáltuk, párommal izgalmas volt, majdnem teljesen fel is dugtam. Ő odáig volt, meg vissza, én viszont soha nem mentem el attól a vibritől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!