Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitévő lennél, milyen gondolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő lennél, milyen gondolataid lennének, ha kiderülne, barátnőd/feleséged a tiednél jóval nagyobb, igazán méretes műszerszámokat rejteget a szekrényében?

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudtok leakadni erről a méregetésről?
2022. okt. 30. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Van akinek nagyobb kell
2022. okt. 30. 15:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Én (és eddigi partnereim) elégedett vagyok az adottságommal, de érdekelne, volt-e hasonló helyzetben más is. (?)

Elmondanátok párotoknak, hogy megtudtátok? Hallani akarnátok, amit válaszol vagy inkább a szőnyeg alá sepernétek a dolgot és nem említenétek?

2022. okt. 30. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

En siman bevonnam akar a szexualis egyuttletbe is akar ha szeretne nekem is bejonnek a nagy jatekszerek az egymason hasznalat se lenne a gond szeretek jatekszereket hasznalni magamon vagy akar partneremen is.

29/het/F

2022. okt. 30. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezd meg melyiket szereti!

Úgy alakult, hogy nekem 4 vibrátorom van. A legnagyobbat soha nem használom, ellenben egy teljesen hétköznapi meg a kedvencem.

Nekem azt a nagyot pont egy párom vette, mert őt izgatta milyen lesz nekem. Ilyen téren a pasik totál lököttek, azt hiszik a nagyobb jobb.

Kipróbáltuk, párommal izgalmas volt, majdnem teljesen fel is dugtam. Ő odáig volt, meg vissza, én viszont soha nem mentem el attól a vibritől.

2022. okt. 31. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Rossz emlékem van kutakodó exről, aki számonkért és hisztizett, pedig az csak csiklóizgató volt, ami nem a farkat "helyettesíti". Furcsa, hogy nem hozta szóba, talán azt hiszi, prűd vagy, vagy zavarna, "féltékeny lennél" a kütyükre (nálunk ez volt, nem is ok nélkül rejtegettem előle)
2022. okt. 31. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
5 Szerinted a felesége véletlen vett magának nagyot? Tudta hogy az kell neki:D
2022. nov. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!