Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődő35 kérdése:
Puncipumpa=nagyobb élvezet?
Figyelt kérdés
Azt kérdezném, hogy akik puncipumpát használnak, használtak azoknak érzékenyebb az csiklójuk, illetve az egész puncijuk érzékenyebb lesz, és nagyobb élvezetet okoz a szex, vagy a maszti?2022. okt. 20. 07:49
1/11 anonim válasza:
Attól csak össze szűkül a puncink
2/11 anonim válasza:
Mindig is ki akartam próbálni! :P
N
3/11 A kérdező kommentje:
1* értem, ez esetben kellemes ,vagy inkább kellemetlen a behatolás? Vagy csiklón élvezetesebb a maszti mert jobban megtelik vérrel?
2022. okt. 20. 07:58
4/11 anonim válasza:
Nem igaz mert megduzzad! A vakuum vérbőséget okoz, és megduzzad!
Ezáltal érzékenyebb lesz!
5/11 A kérdező kommentje:
Tehát nem élvezetesebb mert érzékenyebb?🤔
Vagy Te úgy tapasztaltad?
2022. okt. 20. 08:13
7/11 anonim válasza:
Mivel vérbőséget okoz így érzékenyebb lesz tőle a csikló is és maga a punci ezáltal intenzívebb és élvezetesebb tőle a dolog. De szerintem ez is olyan hogy van akinek jobb van akinek nem jön be…
8/11 anonim válasza:
"4 vagyok!
Kedves kérdező! Én férfiként többet tudok neked erről mesélni. Mert több partneremmel kipróbáltuk! Mondjuk bdsm vonalon mozgok! Ebben az értelemben az extremitás nem meglepő!
Kérdezz(etek) bátran!
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be. Párszor próbáltam, hátha...de nem az én világom.
10/11 anonim válasza:
Megduzzad, érzékenyebb lesz, de változó kinek mennyire jön be. Ki kell próbálni, a levesről is csak akkor tudod milyen ha megkóstoltad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!