Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire kívánom a szexet?
Szerintem normális dolog ez, 40 évesen én is úgy vagyok a masztival, hogy sosem elég belőle.
De ahogy az 1-es is írja, lehet újdonság varázsa is.
Próbáljatok ki segédeszközöket, meg használja a pasid a kezét, mielőtt még tönkre tennéd szegény szerszámát. :D
Nem tudom mennyire "normális", de ha élvezed és nem megy más rovására akkor csináljátok amennyit csak tudjátok. :)
Keress munkát, mert nem a sok szexet nem fogja bírni, hanem azt, hogy egy munkanélküli naplopóval el együtt.
Ha esetleg nem ez a helyzet és munka mellett van időd napi 5 szexre, akkor azt az 5 perces maszatolást inkább ne csúfold szexnek.
5. Inkább éljen együtt egy ilyen lánnyal, mint egy bunk* P*raszttal mint amilyen te is vagy. :)
Szerintem fiatal még a lány, a korát nem írta le.
Szerintem is az újdonság varázsa, viszont jó dolog ha magas a libidód, sok nőnek eléggé alacsony. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!