Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ennyire kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
A barátom nem bírja a tempót, egyszerűen már fáj a farka, annyit csinálnám. Napi 5 simán megy. 1 hónapja nem vagyok szűz, nemrég kezdtem el hatalmasakat élvezni. Minden gondolatom akörül forog.

2022. okt. 16. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Talán az újdonság varázsa miatt ekkora a libidód. Lehet, hogy később majd kicsit visszább esik. Ha viszont mégsem, és hosszabb távon a barátod nem bírja, abból lehetnek még gondok.
2022. okt. 16. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Igen csináld csak
2022. okt. 16. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem normális dolog ez, 40 évesen én is úgy vagyok a masztival, hogy sosem elég belőle.

De ahogy az 1-es is írja, lehet újdonság varázsa is.

2022. okt. 16. 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Próbáljatok ki segédeszközöket, meg használja a pasid a kezét, mielőtt még tönkre tennéd szegény szerszámát. :D

Nem tudom mennyire "normális", de ha élvezed és nem megy más rovására akkor csináljátok amennyit csak tudjátok. :)

2022. okt. 16. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Keress munkát, mert nem a sok szexet nem fogja bírni, hanem azt, hogy egy munkanélküli naplopóval el együtt.

Ha esetleg nem ez a helyzet és munka mellett van időd napi 5 szexre, akkor azt az 5 perces maszatolást inkább ne csúfold szexnek.

2022. okt. 16. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

5. Inkább éljen együtt egy ilyen lánnyal, mint egy bunk* P*raszttal mint amilyen te is vagy. :)

Szerintem fiatal még a lány, a korát nem írta le.

Szerintem is az újdonság varázsa, viszont jó dolog ha magas a libidód, sok nőnek eléggé alacsony. :)

2022. okt. 16. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj oda a barátodra, ha tényleg fáj a farka, az nem jó. Egészséges fiatalok sokat szexelnek, ezzel nincs semmi baj, de a sérüléseket el kell kerülni.
2022. okt. 16. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as, 40 évesen miért csak maszti?
2022. okt. 16. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ekkora kamu kérdést, gondolom fiú a kérdező........
2022. okt. 16. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális és egészséges - egészségedre! Addig örülj, addig élsz igazán amíg tombol benned a libidó, élvezd ki amilyen sűrűn, gyakran csak lehet! :)
2022. okt. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!