Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mikor hozzam fel, hogy nagyobb méretem van?
Ha nem érdeklődik ne hozd fel.
Kissé meg fog lepődni, de élvzeni fogja a szexet. Persze, ha előtte kívánja.
Neked viszont tudnod kell kezelni a helyzetet.
Még az is előfordulhat, hogy csupán Te gondolod nagyobbnak. Ez ott akkor ki fog derülni.
Ha majd eljuttok a szexchatig.
Amúgy ha az elején bedobod, az inkább riasztólag hat.
mi a francért kell ezt közölni? Bárkivel voltam együtt sosem érdekelt a farka mérete.
Szóval szerintem a normális nőt nem érdekli, a kis éjszakai pillangók meg láttak már kacifántosabbakat is.
Inkább 22 fölött érdemes szólni amikor előjön a szex mint téma, de ott is csak finoman megjegyezni, hogy neked jobban oda kell figyelni a partneredre a méreted miatt. Illetve vastagságnál is 5 fölött ezt szintén mondhatod.
Hajrá.
Igaza van a #1-nek. Tényleg van olyan, hogy csak a pasi képzeli, hogy az övé mekkora. Amikor a "ne félj, majd vigyázok rád!" intro után megláttam egy átlagos méretű szerszámot, ami kicsit vastagabb volt ugyan, de semmi félelmetes, és még csak igazán kemény sem tudott lenni, az nekem volt irtó kínos, nem a gazdájának. Ő még mindig azt hiszi, hogy egy valodi szörnyeteget rejt a gatyája.
A szexchat közbeni említés szerintem is jó ötlet ha mindenáron fontosnak gondolod ezt előre tudatni.
De kár, hogy pettingelni már csak tinik szoktak: az elég jó lehetőség volt a másik testének megismerésére behatolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!