Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátnőmnek szexelés közben jött meg?
Ugy nem lehet ettől baja?
Amúgy én még sosem láttam vérző puncit, eléggé ijesztő volt, nagyon vérzett neki. Mikor elkeztük nem vérzett, misszionárus végén vettem észre, de nagyon véres lett a farkam, meg a lepedő is. Nem gondoltam volna hogy ennyire vérzik ilyenkor.
Nem irigylem a lányokat nem lehet valami jó:(
Sokunknak nemcsak peteéréskor, hanem menzesz előtt is magasabb a libidója. Ha ott tart a ciklus, hogy bármikor "beüthet", akkor erre jócskán rátehet egy orgazmus. Ha nem veled lett volna, lehet, hogy épp masztizott volna ezerrel, mint sok más lány/nő, akiknek épp akkor vagy azután jön meg, hogy elélveztek párszor.
Igen, nagyon tud vérezni.
Állítólag összességében egy dl-nyi vért veszítünk egy ciklus alatt, mégis ijesztően soknak hathat, mert mindenhova jut belőle, ha épp úgy van. Nőnek lenni sokszor szívás, de nem akarok vitát generálni azokkal, akik szerint nekünk csak megszületni volt nehéz. XD
#7 PONTOSAN ERRŐL VAN SZÓ!
Nem mondtam hogy mikor, vagy mitől halnak meg, de meg fognak, ez tuti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!