Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bámulják folyton a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulják folyton a lábam közét?

Figyelt kérdés
Farmerbe járok, vékony magas lány vagyok. Nehezen találok nadrágot és az igyekezetem ellenére is néha bevág ott lent és annyira idegesítő, hogy a pasik mindig azt bámulják. 😠

2022. okt. 28. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Imádom az olyan vékony csajokat, akiknek bevág, mert azt sejteti, hogy biztos szép, kívánatos puncija van, és szeretném megkapni!
2022. okt. 28. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
11-es, MEGKAPNI a birka szokta a jerkét. Az embereknél nem kapsz meg senkit, ha valaki megszeret, az ajándék - és rohadtul ne a testére pályázz. Nem az őserdőbe vagy, haver.
2022. okt. 28. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
12. A nők is először a pasit kívülről nézik meg, és ha az tetszik, akkor jöhet a következő lépcső az ismerkedés! Utána lehet bármi. Ezt nem pont úgy értettem ahogy te gondolod!
2022. okt. 28. 13:49
 14/15 Á.Zoli ***** válasza:
64%
Nem tudsz ellene mit tenni, vonzza a szemet...
2022. okt. 29. 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem momentán farmer fétisem van. Így alap hogy megnézek egy farmerban lévő csajt. Ha bevág az sexy nagyon. Nálam jó lennél. De amúgy igen ha nem tetszik akkor ne rakd közszemlére a patát...vegyél nagyobb gatyát vagy viselje mást. Attól hogy a szűk a "divat" a /majmolás az megy/ attól nem kell követni senkit. Legyél egyéniség S ne tömegcikk....
2022. okt. 29. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!