Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan (igényes, szép) nők, aki nem prostik, nem is keresnek “sugar” kapcsolatot, de ha egy számukra megfelelő pasi tenne pénzes ajánlatot, akkor abba belemennének?
A 6-os vagyok!
10-es!
Te is pont ugyanolyan ostoba vagy mint azok a nők akikről írtam! Sehol nem írtam szerelemről vagy szimpátiáról. Én arról beszélek, hogyha megegyezünk az összegben, és, hogy azért mit vállal, akkor ne a felét teljesítse annak amit vállalt ha egyszer én kifizetem neki amit ígértem.
És igenis ha havi több százezer forintok kap tőlem, akkor ne ő akarja szabni a feltételeket, és ne tegyen úgy, mintha az egyenrangú párom lenne.
Hol olvastál olyat, hogy és szimpátiát várok a pénzemért, vagy szerelmet, vagy, hogy többet jelentsek neki? Fogyatékos!
11, gondolom nem a humán tárgyak voltak az erősségeid.
1.: egy nő volt, nem “ajánlgattak nők”
2.: Nem tudhatod, hogy hol van nálam a léc, vagy pl. ez-e a perverzióm, hogy fizessek, vagy lábfétises vagyok-e
stb.-stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!