Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhív magához és mondja hogy nem kell szexelni neki (pasi) elég a csók is, elhinnétek, belemennétek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 16:02
1/10 anonim válasza:
Ha csókolózni kezdtek és egyedül vagytok, abból szex lesz. Tapasztalat.
2/10 anonim válasza:
Áh, csak mondja... Az elsőnek igaza van.
3/10 anonim válasza:
Ahhoz nem kell felmenni, lent is lehet.
4/10 anonim válasza:
Kis kamus,de lehet valaki beveszi neki.
5/10 anonim válasza:
Pff én tuti nem hinném el. Hányévesek vagytok ?
6/10 anonim válasza:
nem hinném el
hogy belemennék-e az meg attól függ, hogy bejön-e az illető :D
7/10 anonim válasza:
Ugydem csak az lesz.. akkor sem ha amugy tényleg nem akar többet, nem fogja tudni megallni.....
9/10 anonim válasza:
Ha jól kijövünk egymással,elhiszem a kamu dumáját,és felmegyek a "csak csókra".
10/10 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben és úgy oldottam meg, hogy a barátnőmre bíztam, mit szeretne. Soha nem erőltettem többet, mint amit szeretett volna és így "araszoltunk" a tartalom bővítését illetően. Nálunk bevált ez a megközelítés, - elfogadtam, hogy ez nem egy lóverseny és működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!